27.9.2015

Sekametelikynnet ja arvonnan voittaja!


Nämä kynnet on vähän vanhempaa materiaalia. Tällä hetkellä mulla on harjoittelun vuoksi ihan nysät kynnet. :D Kynnet ei oikein rakasta auton kyljestä teippien repimistä sun muuta, joten oon ne suosista lyhentänyt ihan minimiin ja silti paloja murtuilee. Nyt oliskin hyvä tilaisuus vetää joku nysäkynsi teemasarja "Mitä koristeluita voi tehdä nysäkynsille". Kiinnostaisko? :D Mulla on ollut jo jonkin aikaa mielessä, että jotenkin näitä lyhyitä kynsiä kannattas nyt hyödyntää ja sitten kun hoksasin että Kaisa oli antanut vinkkejä lyhyisiin kynsiin niin miksipä ei!

Nyt kuitenkin takaisin näihin kynsiin. Näissä on tosiaan rakennekynnet alla ja kynsilakkaukset päällä. Pohjalla liukuväri Essencen Free Hugsilla ja Orlyn Miss Conductilla. Päällä leimat Essencen mustalla leimavärillä laatasta MoYoun Fairytale Collection 02 laatasta. Lisäksi vielä Blue Sean kukkasiirtokuvat ja niiden keskellä kuvassa näkyvääkin glitteriä eli Essencen Lovely, maybe. Näissä kynsissä oli siis laidasta laitaan kaikkea mahdollista. Sillon en näistä tykännyt kun meni vähän överiksi, mutta näin kuvien välityksellä eihän nää hassummat ookkaan. Aika kultaa muistot? :D

I Love Me -messuarvonta on päättynyt ja voittajat arvottu. Voitto osui tällä kertaa nimimerkeille Mia ja Mira. Voittajille olen laittanut viestiä, joten muistakaahan vastailla nopsaan! :) Onnittelut voittajille!

14 kommenttia:

 1. Mulle iskee aina sekametelisopat :). Heti kiinnitin huomiota blogilistalla, että mikäs kuva se tuo ihana on! Ihan mun näköiset <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Näkisin kyllä helposti tämmöset sullakin. :D

   Poista
 2. Tosi kiva liuku näissä :)
  ..täytyiskin tilata pari leimauslaattaa lisää....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Leimauslaattoja ei vaan oo koskaan tarpeeks :D

   Poista
 3. Oi että, aivan ihanat kynnet! :)

  VastaaPoista
 4. Jihuuuuu mä voitin :D kiitos!! Vastasin heti sähköpostiin:)
  Tosi mageet kynnet! Ja mua ainakin kiinnostaa lyhyille kynsille kaikki vinkit. Omat kynnet on aika nysät ja innostus kynsihommiin ollut jo kauan kateissa. Se tarttis kyllä nyt löytää uudestaan. Messuilta varmaan myös löytyy jos jonkinlaista kivaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Messuilta varmasti löytyy jos jonkinlaista inspiraatiota. ;) Mukavia messuja!

   Poista
 5. Toivottavasti mun vastaus sähköpostiisi tuli perille, koska gmail on hävittänyt multa kaiken sähköpostitoiminnan...

  VastaaPoista