13.9.2015

Seeprat leopardiaksenteinTällä kertaa kynsistä löytyy käsinmaalailtua seeprakuviota ja aksenttikynsistä sitten taas vastaavasti leopardikuosi. Sinivihreän liukuvärin tein Color Clubin lakoilla Abyss ja Bright Night. Päälle piti saada kimallusta ja sitä tuomassa ohuella kerroksella China Glazen Atlantis. Aksenttikynsissä pohjalla Nfu Ohn NFU GS06. En ikävä kyllä muista mitä mustaa lakkaa näissä käytin, mutta ihan perus musta creme kuitenkin kyseessä. Leopardin täplien sisuksista löytyy samoja värejä kuin seeprakynsien pohjalta. Lemppareimmat kynnet pitkään aikaan kyllä nämä!


18 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ♥ ja noi seepraraidat on upeet. Osaisimpa mäkin tehä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Seeprat on mun mielestä tosi helpot alottaa käsinmaalailut. Ei muuta kun harjotusta kehiin vain! :)

   Poista
 2. Kauniit värit, liukuväri, seepraraidat ja vielä kirsikkana kakun päällä tuo kimallus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä kimallusta aina pitää vähän olla! :)

   Poista
 3. Wau! Aivan ihana värimaailma ja upeat noi käsinmaalailut!

  VastaaPoista
 4. Upeat! Eläinkuosit toimii aina <3

  VastaaPoista
 5. Voi että, nää on mielettömän upeat! ♥_♥

  VastaaPoista
 6. Upeat värit ja niin siististi tehdyt kynnet! Itselleni koitin ihan kynsilakalla maalailla jotain vähän erikoista mutta kun ei oo ammattilaienen niin ei siitä vaan mitään tuu! Rakastan BLINGiä, joten tää postaus oli HOT :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Yks omista lempiväreistä kyllä tuo tuommonen sinivihreä. Kynsilakkaahan nämäkin tosiaan vaikka alla onkin rakennekynnet. Helpompi vaihtaa väriä kun kyllästyy. :D Harjoittelemalla sitä oppii ja tarkkuus kehittyy pikkuhiljaa. Aikamoista suttua mullakin alkuun on ollut. :)

   Poista