14.10.2015

Klassiset satiinipunaisetMun kynsillä ihan rehellistä punaista nähdään aika harvoin, lähinnä joulun alla. Pidän punaisesta kyllä muuten, mutta usein kun lakkaan punaiset kynnet ja koristelen ne, lopputulos on ihan liian jouluinen. Tällä kertaa onnistuin kuitenkin saamaan aikaan tämmöset klassiset punaiset kynnet klassistakin klassisemmin ruusukuvioin. Täydellinen mattalakka on uupunut pitkän aikaa ja nyt onnistuin bongaamaan Essencen hyllyltä Satin Mat top coatin. Rakastuin tähän satiiniseen mattaan ihan täydellisesti! Tämän enempää mattaa mä en elämääni kaipaakaan, satiini riittää! Suosittelen siis koittamaan tätä, jos tulee vastaan.

Kynsissä alla on Opin Innie Minnie Mightie Bow, joka ei ole ihan perus creme vaan mukavan shimmerinen tapaus. Kynsille laitoin kaksi tai kolme kerrosta ja sen päälle ruusukuvioiset siirtokuvat. Kuivatin koko komeuden pikakuivattavalla ja sen jälkeen vasta mattasin tällä satiinilakalla. Laitoin mattalakkaa kaksi kerrosta, kun halusin koittaa muuttuuko lopputulos useammalla kerroksella jotenkin. Ehkä pientä eroa oli huomattavissa, mattaustulos ainakin tasoittui paremmin kahdella. Mattalakat mun mielestä kuivuu tosi ohueksi, eli mä tykkään ite laittaa mattalakan alle jonkun pikakuivattavan kerroksen, joka samalla tasoittaa pieniä rajoja sun muita, mitä alla voi olla. Mattalakasta kun näkyy pienetkin epätasaisuudet kilometrien päähän. Vähäisillä elementeillä oikein onnistuneet kynnet ja sopivat väreiltään myös tähän syksyyn!

10 kommenttia:

 1. Onpa kauniin naiselliset kynnet! Kiitos muuten vinkistä, pitääkin ostaa tuo satiinitopperi kun tulee vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Sitä kannattaa kyllä koittaa, hintakaan ei ole kovin paha, niin ei putoa kovin korkealta jos ei tykkääkään! :)

   Poista
 2. Tosin nätin satiinipinnan tekee Essence. <3

  VastaaPoista
 3. Ihanat punaiset kynnet, täydellinen sävy ja toi satiinitopperi on kyllä testattava! :)

  VastaaPoista