27.8.2015

Persikkaista kirsikkaa

Mitä se on? Ei hajuakaan. :D Oon käynyt useampaan otteeseen shoppailemas Seinäjoen Minimanista Essencejä. Tämä persikkainen ihanuus Indian Summer (24) on yks parhaimmista ostoksista hetkeen! Ihana sävy ollu varsinkin kesällä pidettäväksi, vaikka ei mikään intiaanikesä ookkaan ollut! Vielä ihanamman tästä tekee se, että se käyttäytyykin moitteettomasti! Lakka peittää 2-3 kerroksella vähän kynsien pituudesta riippuen. Mun mielestä se on näinkin vaaleaksi lakaksi aika hyvä suoritus! Kylläpäs nyt on ihanaa kaikki!

Sain kaverilta lainaan MoYoun Suki 01 laatan ja halusin siitä kokeilla kirsikan oksia! Päätin tehdä leimadecalit ja värittelin kukkien keskukset samalla persikan sävyllä. Leimadecalien alta löytyy Ginan valkoinen lakka ja sen päällä myöskin uutta Essencen 1 <3 Magic lakkaa. I <3 Magic on hyvin saman tyyppinen kuin legendaarinen China Glazen Fairy Dust, mutta tämä on vähän paksumpaa ja yhdellä vedolla tulee paljon enemmän glitteriä. Oonkin tätä aikeissa ohentaa hieman jahka saan pulloa vähän tyhjemmäksi. Decalit ei ihan nappiin menny mutta kyllä näillä meni useemman päivän oikein mainiosti. Muista kynsistä löytyy ihan yksinkertaisesti vaan mustat ja valkoiset niitit.


6 kommenttia:

  1. Upeet kynnet! Mäkin tarvitsisin tollasen rehellisen persikkalakan, mun ''persikkalakat'' taipuu aina enemmän oranssiin. >:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tässäpä siis hyvä ja halpa vaihtoehto! :)

      Poista