25.5.2015

SynttärikynnetVanhenin jälleen kerran tuossa 15. päivä. En oo enää vuosikausiin tavannu sen kummemmin juhlistaa, mutta kesän ensimmäinen mansikkakakku on muodostunut jo lähes perinteeksi tehdä tuolloin. Tällä kertaa mansikkakakun virkaa toimitti kaksi kerroksinen hyydykekakku. Kakku oli oikein hyvää ja mukavaa vaihtelua tuorejuustosta tehtyihin. Mansikat oli ikävä kyllä espanjalaisia, sillä suomalaisia ei ollut vielä saatavilla. Hyvältähän ne näyttää aina, mutta makeus on kadonnut kyllä matkan varrelle. :D

Synttärikynnet piti tottakai tehdä myös ja tällä kertaa päädyin värimaailmassa pinkin eri sävyihin. Idea näihin kynsiin on peräisin täältä. Pohjalakaksi valitsin Opin tämän vuoden Hawaii Spring kevätkokoelman Just Lanai-ing Around lakan, joka on ainakin mun kokoelmassa hyvinkin uniikki murrettu marjapuuromainen sävy. Tämä yksilö on oikein helppo tapaus muutenkin, sillä kaksi vaivatonta kerrosta riitti peittämään tämän pituiset kynnet.


Seuraavaksi laitoin kynsiin leimat China Glazen Emotionilla laatasta DRK-A. Leimauksen jälkeen töpöttelin dotting toolilla puolikuun muotoiset alueet Golden Rosen Holiday hiekkalakalla nro 52. Hiekkalakan rajasin vielä strasseilla. 


Näillä kynsillä viihdyin kyllä useamman päivän, mutta sitten lopulta alkoi strassit sen verran irtoilemaan, että lakkaukset meni vaihtoon. Kävin tuotekoulutuksessa Kauneuskeskus LUX:ssa, enkä kehdannut sinne lähteä kuluneissa lakkauksissa. :D Ihastuin koulutuksessa aina vain enemmän Mosaic tuotemerkkiin ja aionkin siirtyä kokonaan siihen. Olen menossa jossain kohtaa vielä täydennyskoulutukseen geelikynsiin liittyen ja jonkilaisessa mittakaavassa kynsimuotoilijan hommia kiinnostaisi tehdä tulevaisuudessa. :)

8 kommenttia: