7.5.2015

Color Club Beyond

Vähän on kiirettä pitänyt näin kevään korvalla ja vielä olis hommia mm. NailDaten saralla. Sen jälkeen alkaa taas kiireet helpottaa. Ihan näillä näppylöillä pyörähtää viimeinen viikko ilmoittautumisaikaa käyntiin! NailDatella on nyt oma blogikin, jonne on tulossa ainakin jonkin verran taustamateriaalia NailDateen liittyen. Käykäähän siis klikkaamassa itsenne lukijoiksi, jos moinen kiinnostaa. Pyöräytettiin käyntiin myös keväinen arvonta NailDaten Facebook-sivuilla, joten jos palkinto kutkuttaa sormenpäitä niin klikkailkaapa itsenne tykkääjiksi ja käykää osallistumassa, jotta voitte voittaa sen omaksenne! Palkintona on luvassa tällainen setti:Kynnetkin on ehtineet palautua parempiin mittoihin ja alkaa olla huomattavasti mukavampi taas lakkailla! Nyt pääasiaan ja lisää holoa tuutista ulos! Sitähän ei voi koskaan olla liikaa, eihän? :D


Ihanan lämpöisistä ja aurinkoisista keleistä ollaankin jo muutamana päivänä saaneet nauttia. Näiden aurinkoisten päivien inspiroimana kynsille päätyi jälleen holoa. Tällä kertaa ei ihan se kesäisin väri, mutta sitäkin kauniimpi Color Clubin Beyond. Tämä lakka ei hirmu peittäviä koristeita kaipaa, joten päädyin siirtokuviin, jotka jättivät vielä reippaasti lakkaakin näkyviin. Lisäväriksi vielä pinkit strassit kaikkiin kynsiin. Saa taputtaa, sillä kerrankin onnistuin olemaan koristelematta liikaa!


Millaisissa tunnelmissa teidän kevät on pyörähtänyt käyntiin? Osassa Suomea taitaa olla vielä lunta? Meillä päin ensimmäiset keväiset kasvit ovat alkaneet kukkia ihanasti. Kyllä se kesä sieltä kovaa vauhtia tulee! Toisinaan tuntuu, että liiankin vauhdilla. :D

6 kommenttia:

 1. Voi että, todella kaunis lakkaus! <3 Harmi, kun NailDate on juuri 30. päivä, kun en nyt sitten millään pääsekään tulemaan :/ No mutta, pitäkääpä hauskaa siellä sitten! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Päivä on tosiaan vähän harmillinen valmistujaisjuhlien osalta, mutta eiköhän silti ihan kiva päivä saada aikaiseksi! :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kerrassaan upea lakka :)

  VastaaPoista