1.11.2014

Pääkalloja

Tässä tulis nyt nämä Halloween kynnet nro 2. Näissä mä kokeilin ihan ekaa kertaa tätä "dry brush" tekniikkaa. Tässä tekniikassa suditaan siis lakkoja lähes kuivalla sudilla toistensa päälle. Pohjalla mulla on ihan vaan nude lakka Essien Sugar Daddy.Lähes kuivalla sudilla oon sutinut päälle seuraavia lakkoja: OPI Race Red (tummempi oranssi), OPI Where Did Suzi's Man-go, OPI Girls Love Ponies (pinkki), Gina Tricot White (valkoinen), Essie Licorice (musta). 

Näitä oon siis ihan oman maun mukaan sutinut sinne tänne ilman sen kummempaa järjestystä. Sutimisen jälkeen kuorrutin koko komeuden China Glazen Wireless Holographic Top Coatilla. Lopuksi laitoin etusormeen, keskisormeen ja peukaloon pääkalloja konadin mustalla leimauslakalla leimauslaatasta OB5 (Mimaxilta). Alunperin kynsiä koristi niitit sekä pikkurillissä että etusormessa, mutta etusormen päädyin heti kuvan jälkeen poistamaan, sillä kun kuvaa katsoo väärinpäin niin se alkaa muistuttaa erittäin pahasti yksisarvista heppaa ja se minkä olet jo nähnyt ei voi tehdä näkemättömäksi. Sehän siis pilasi kynsien kauhuteeman kokonaan.Tässä alla näette lopullisen version näistä kynsistä. Etusormeen päätyi niittien poiston jälkeen ihan vain yksinkertaisesti China Glazen Some Like It Haute. Koen jotenkin tosi oudoksi itselläni sen, että etusormi on se joka on täysin erivärinen kuin muut, mutta kaikkea pitää kokeilla kai? :D


8 kommenttia:

 1. Aika villit nuo niitit! O_o Mutta hauskannäköiset kyllä, ja sopii teemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villit ovat juu ja ehkä hieman vaarallisetkin. :D Kiitokset!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kiitos! :D Ei niin perinteinen, mutta tykkäsin kans.

   Poista
 3. Kaikkea pitää ehdottomasti kokeilla (sanoo hän joka yrittää opetella kirjoittamaan koneella 3cm:n stilettikynsillä) :). Nuo niitit oli upeat mutta niin on kyllä tuo aksenttikynsikin. Hienot kauhukynnet kaiken kaikkiaan!

  VastaaPoista
 4. Todella, todella mageet! Kummatki sun halloween-kynnet oli todella onnistuneet. :)

  VastaaPoista