31.10.2014

Halloween kynnet

Meillä oli pikkuset Halloween kekkerit/tuparit jo viime viikonloppuna, mutta lykkäsin näiden kynsien julkaisua tähän Halloweeniin asti, sillä mä vähän pelkäsin, etten tuu tekemään toisia kynsiä. Toisin kuitenkin kävi ja viikonlopun aikana onkin luvassa myös toiset Halloween aiheiset kynnet! :) Stay tuned!
Mä pukeuduin noidaksi ja aattelin lähteä väkertämään tummia kynsiä lähinnä vaatteisiin sopiviksi. Lähdin näihin kynsiin vähän sillä fiiliksellä, että läiskitään nyt vähän sitä ja tätä ja katsotaan mitä lopputuleman pitää. Pohjaksi laitoin pari kerrosta Nfu Ohlta kuvassakin näkyvää nro GS14. Mustista lakoista en yleisesti ottaen välitä lainkaan, mutta tämä Nufu on mustista lakoista ehdottomasti mun lemppari sillä se on ihanan kimalteleva.


Koristelut toteutin töpöttelemällä sellaisella pienellä luomiväriaplikaattorilla vähän eri värejä. Töpöttelyssä käytin siis aiemmin mainitun mustan lisäksi myös Nfu Ohn violettia 068, hopeaa GS06 ja sinivihreänä hohtavaa flakielakkaa 50. Lisäksi laitoin Adeninalta ostettuja hämis+seitti siirtokuvia, joita mulla oli jemmassa jo viime vuodelta, mutta jäivät silloin käyttämättä. 

Luomiväriaplikaattori oli varsin näppärä töpöttelypuuhassa ja sotkua tuli paljon vähemmän kuin yleensä. Eihän se tokikaan kaikkeen töpöttelyyn (esim. liukuväri) oo se paras mahdollinen, mutta tämmösiin pikkujuttuihin aion kyllä käyttää jatkossakin. Täytyykin suunnata Ebayn ihmeelliseen maailmaan ja katsoa saako niitä jostain sieltä ison läjän edullisesti. :) Kertakäyttöisiä kun siinä hommassa ovat.


Mitäs piditte näistä kynsistä? :)

5 kommenttia: