19.10.2014

Kinder kynnet!

Kiitos otsikosta kuuluu kaverilleni, jonka mieleen nämä kynnet toi Kinder suklaan. :) Jotain semmosta suklaista mä lähdin näillä alunperin hakemaankin. Lähtökohtana mulla näissä oli se, että halusin testata tuon uuden uutukaisen OPI:n lakan ja lakkailinkin sillä pohjat. Vähän levityksen onnistumisesta riippuen tuo Opin You're So Vain-illa peitti kynnet 2-3 kerroksella. Osaan sain siis aikaiseksi raitoja, joten laitoin sitten vielä kolmatta kerrosta. Nätisti kun levittää niin kahdella kerroksella pärjää! Hyvälaatuinen mun mielestä siis, vaikkakin yllätyin kuinka juoksevaa tämä lakka on.


Välillä tuntuu, että kynsiharrastajien keskuudessa vesimarmori on kirosana. :D Mä kuitenkin taas uhkarohkeana lähdin sitä yrittämään, sillä bongasin Kynsikoristelut Facebook-ryhmästä vinkin, että vesimarmorointikuvion voi antaa kuivaa veden pinnalla ensin kunnolla ja leikellä sitten tästä kuivaneesta "levystä" palasia ja asetella kynnelle. Hirveen näppärä vinkki tämmöselle tumpelolle, joka ei koskaan osu siihen kohtaan kuviota ku ensi aattelee ja ei tarvitse marmoroida ja sotkea koko kynsiä vaan voi asetella nättejä pieniä paloja vaan esim. osaan kynttä, kuten mä näissä kynsissä tein. Ite kokeilin asetella noita levyn palasia, sekä märkään lakkaan, että suoraan kynnelle. Märkään lakkaan asetellessa sain aikaan vaan pelkkää sotkua. EDIT: Eli asettelin tuon levyn palaset ja painoin kiinni suoraan suht tuoreen lakkapinnan päälle, jolloin se oli siis jo kuiva, mutta aavistuksen nihkeä. Mitään "kiinnitysaineita" ei siis tarvittu. Lopullinen kiinnitys sitten vielä päällyslakalla.

Vesimarmoroinnista itsestään tuo "uusi" tekniikka ei tee yhtään sen helpompaa. Mä kokeilin useammallakin eri lakalla mutta päädyin lopulta käyttämään uusia Meikit Heavenilta kokeiltavaksi saatuja Peggy Sagen lakkoja sävyissä Caramel Lolly (suklaanruskea) ja Jonquières (vaalea beige) sekä tietysti Opin You're So Vain-illaa. Nämä lakat mä sain leviämään kohtuullisesti veden pinnalla. Tällä kertaa mä käytin muutaman tunnin seisoskellutta vettä ja sillä tuntui toimivan parhaiten. Kyllä mä yritin suoraa hanastaki tullutta vettä, mutta tällä kertaa se ei kyllä yhtään toiminut. Joskus taas suoraan hanastakin päästetty vesi toimii. Tää on niin mystistä tää touhu kyllä välillä, että edes samat lakat, jotka ennen on toiminu, ei toimikaan enää.

Kynsien koristelussa käytin yksinkertaisesti vaan riviä kynsiniittejä ja tosiaan vain toisella puolella kynnellä on tuota vesimarmorointia ja toisella puolella Vain-illaa.


Kuten tuossa eellä jo mainitsinkin niin sain testattavaksi paketin Meikit Heaven nimiseltä yritykseltä. Eniten oon tottakai kiinnostunut noista kynsiaiheisista jutuista kuten lakoista, koristeista ja viilasta, mutta käyttöä löytyy varmasti myös meikkisienille ja rajauskynällekin. Rajauskynässä kun sattuu olemaan yks mun lempiväreistä!


Kynsiblogissa kun ollaan niin teitä varmasti kiinnostaa enemmän tuo kynsipuoli näistä tuotteista. Lakkoja en oo vielä ehtinyt testaamaan kunnolla, muutoin kun tuossa vesimarmoroinnin merkeissä. Voisin kuitenkin tehdä näistä vielä erillisen swatch postauksen ja esitellä ne vähän paremmin vielä siellä. Luulenpa, että monia kiinnostaa aina uudet merkit.

Tämä on vähän tämmönen pikavilautus saaduista jutuista. :) Meinasin, että linkkaan teille noi yksittäiset lakat, mut enpä löytänyt niitä tuolta sivuilta mitenkään näppärästi nimen tai numeron perusteella. Laittelenpa tästä palautetta eteenpäin, jos asiaan tulis vaikka parannus. Uskon, että kaikki me kynsiharrastajat arvostettais sitä. :)

Peggy Sagen lakat Caramel Lolly, Jonquières, La Baule ja Deauville.

25 kommenttia:

 1. Wau, hienot kynnet!
  Mä tein aika samantyylisen kynnen (eri väreillä tosin) aksentiksi skittletteen, mut marmoroin sen teippien avulla:D Tuo leikkelytekniikka kuulostaa kyllä kivan helpolle, joten sitä pitää ehdottomasti kokeilla joskus:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se oli kyllä aivan näppärä! Vähän odottelua tosin vaatii tuo levyn kuivuminen. Vinkkinä sanoisinkin, että kannattaa suosista marmoroida useampaan eri kuppiin. Itsellä meni näihin kynsiin kaksi tuollaista marmoroitua palasta.

   Poista
 2. Kauniit marmoroinnit! Nyt kyllä otan asiakseni testata marmorointia. Mikähän tämän tekniikan nimi on, pseudokuivamarmorointi tai jotain :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Täytyy sanoa, etten edes tiedä onko tälle olemassa jotain virallista nimeä. En siis valitettavasti osaa auttaa. Saa huikkia jos joku muu tietää!

   Poista
 3. Nää on aivan täydellisesti onnistuneet<3 Näitä ei voi kuin tuijottaa!!

  VastaaPoista
 4. Onpa herkullisen näköset kynnet! Tosi kauniit :)

  VastaaPoista
 5. Nätit kynnet ja kivoja juttuja oot saanut

  VastaaPoista
 6. Noi Peggy Saget jäi vähän kaivelemaan, kun en ostanutkaan yhtään... Mulla on yksi parin vuoden takaa, ja laadussa ei ainakaan ollut moittimista. Ne näyttävät kyllä hyviltä!

  VastaaPoista
 7. Todella ihana lakkaus! Ja niin onistunut marmorointi :) Pitäisi itsekkin kokeilla tuota, että antaisi lakan kuivua vedessä.

  VastaaPoista
 8. Vau todella kaunis lakkaus ja nyt tekee mieli kinderiäkin :D

  Tuo vaikuttaa tosi kivalta tekniikalta, itse en ole vieläs saanut aikaiseksi kokeiltua. Miten sä sen sit sait kiinnittymään knteen jos alla ei ollut märkää lakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Unohinkin tosiaan selventää sen vielä tuonne tekstiin, mutta kiireessä unohtui. Muokkasin sen sinne nyt jälkikäteen. Tuo lakkalevy tosiaan tarttu suht tuoreeseen, mutta kuivaan, lakkapintaan ihan vain painamalla. Ei tarvinnut siis mitään kiinnitysaineita. Varovasti vaan sivelee päällyslakan pintaan. :)

   Poista
 9. Jee! :) Nää on kyllä aivan super-hienot! Toi vesimarmorointi on ainoita vähän erikoisempia juttuja, mitä oon kynsiin joskus jaksanu kokeilla ja oon sitä sotkemista lukuunottamatta kokenu sen ihan kivaksi hommaksi. Pitää siis ehkä joskus kokeilla tota "leikkely-tekniikkaa"! Jos joskus, öö, lähivuosina vaikka sais aikaiseksi. :D

  VastaaPoista
 10. Voi että oot tehny upeita kynsiä! Löysin nyt vasta ensimmäistä kertaa tän blogis, mutta ei varmasti jää viimeiseksi kerraksi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kiva että löysit tänne ja toivottavasti viihdyt myös jatkossa. :)

   Poista