17.9.2014

Syksyn väriloistoa

Voi kamalaa ku mulla on ihan huono omatunto, kun ei oo energia riittänyt tänne asti postailuun näiden ensimmäisten kouluviikkojen lisäksi. On niin paljon kaikkea uutta ja ihmeellistä, että energiat menee koulupäivän aikana jo ja sen jälkeen ei jaksa juuri konetta availla. Onhan meillä toki kotitehtäviäkin jo ehditty antaa ihan kirjojen muodossa! Toivottavasti te kuitenkin vielä ootte siellä, sillä mä en ole teitä tokikaan unohtanut! :)


Näistä kynsistä on jo vierähtänyt tovi, mutta aihe on erittäin ajankohtainen edelleen. Syksyistä väriloistoa näissä oon haeskellut, vaikka tuolla luonnossa ei vieläkään tuota väriloistoa juurikaan huomaa. Silti ens viikolle on luvattu jopa ensilumi osaan Suomea. Möh...!


Leimaukset tein kolmeen kynteen MoYoun Princess Collection numerolla 15. Leimauksien alla on A Englandin Briarwood ja leimauslakkana Odyssey Nail Systemsin Gold Star. Nimettömissä on Kikon Sugar Mateista 645. Keskisormissa alla on Color Clubin Red Velvet, joka ei suinkaan ole musta lakka vaan siinä on seassa upeaa punaista kimallusta. Harmi kyllä tuo kimallus näkyy kynnellä ihan liian vähän! Color Clubin päälle tein raidan Nfu Ohn upealla syysvärejä hehkuvalla flakiellä nro 49, jonka näette myös lähikuvassa alla!Edit: Unohdin tuossa aiemmin mainita, että tällä hetkellä roskapostiryöppy anonyymeiltä on lähtenyt ihan käsistä ja roskapostia tulee mun blogiin ihan päivittäin useita. Ainoa keino estää tätä jatkuvaa roskapostittamista on ottaa anonyymi kommentointimahdollisuus pois. (Sanavahvistus ei tule edes kyseeseen, sillä sen jälkeen kukaan ei enää jaksa kommentoida ja sen toimiminenkin on vähän niin ja näin.) Eli ainakaan toistaiseksi blogissani ei voi kommentoida anonyymisti johtuen tuosta roskapostin määrästä.

12 kommenttia:

 1. Mulla on sama ongelma että anonyymeiltä tulee roskapostia sekä sitten ihan haukkumista.Aattelin itekki laittaa tuon ettei voi ainakaan vähään aikaan anona kommentoida.Kivat kynnet =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Haukkumisia ei onneksi ole aikoihin tullut, mutta kyllähän nuo ylimääräiset sähköpostit silti ärsyttää.

   Poista
 2. Tosi nätit syyskynnet <3 Ehkä varastan näistä muutaman idean korvan taakse muhimaan.. ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla on sama pommitus anonyymeiltä käynnissä :( Täytynee kans poistaa anonyymina kommentointi hetkeksi.
  Ihanan syksyiset kynnet!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Eiköhän moni jo kuitenkin ole luonut itselleen profiilin, eikä se nyt paljon vaadi vaikka joutuisi semmosen tekemäänkin. Eli ehkä se anonyyminä kommentoinnin poisto ei ole maailmanloppu. :) Toivon ainakin näin!

   Poista
 4. Upeat! Nää on aivan täydelliset<3

  VastaaPoista
 5. Oooo! Nää on UPEAT! Oh, syyssävyt <3

  VastaaPoista