29.9.2014

Hoi Seilori!

Edellisessä postauksessa esittelinkin teille äitini juhlakynnet ja nyt tuleekin vuoroon omat kynnet samaan hääjuhlaan. Nämä oli tyyliltään hyvin samanlaiset, kuin omiin valmistujaisiini tekemäni ja niistä voi käydä kurkkaamassa kuvan täältä. Mulla oli näissä juhlissa myös sama mekko kuin edellisissäkin, joten siksi myös kynnet huokuu samaa henkeä. Kuva tuosta mun mekosta löytyy täältä, mulla ei valitettavasti ole kovinkaan julkaisukelpoista kuvaa itsestäni tuo mekko päällä.


Tällä kertaa mulla oli käytössä paremmin mekkoon sopiva punainen. Tilasin OPI:n Coca Cola kokoelmasta sen Coca Cola Redin ihan just tuota mekkoa varten. Ei mulla siis tämmöstä rehellistä punaista cremeä aiemmin ollutkaan. Tilasin myös Mimaxilta leimauslaatan OB5, jossa oli tämmösiä Sailor henkisiä kuvioita. Edellisten kynsien kohdalla jouduin taistelemaan toimimattoman leimauslaatan kanssa, joten halusin etukäteen kunnolla valmistautua, ettei ainakaan sen takia tulisi ongelmia! Olin myös tilannut varmuudeksi mustia ankkurisiirtokuvia ebayn kautta, jos sattuukin, ettei tuokaan leimauslaatta toimi. Onneksi niihin ei tarvinnut tällä kertaa turvautua! Kaikki kynsissä olevat kuviot on siis tuosta aiemmin mainitusta leimauslaatasta konadin valkoisella lakalla leimattuna.

Kaikissa kynsissä pohjalla on siis Coca Cola punaista, mutta halusin jotain pikkusen kimaltavaa joten lisäsin vielä keskisormiin ja peukkuihin Golden Rosen Jolly Jewelseistä numeroa 121. Päädyin taistelemaan kynsivinyylien kanssa ja tekemään raidoitukset nimettömiin ja jälleen kerran, näistä ei tullut ihan täydelliset. En vaan osaa tehdä suoria viivoja edes vinyyleillä! Hämäsin siis taas omia töppäilyjäni Lorealin mustavalkoglitterillä Top Coat Confettilla. Lisäsin Confettia myös hieman etusormiin, mutta en tiedä kuinka viisasta se oli. Poiskaan ei saanut, joten näillä mentiin! Valkoinen lakka raidoissa on Gina Tricotin White.

6 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja aivan upea mekko! <3 Enpä ole aikoihin ko. verkkokaupasta mitään ostanut, mutta vielä näköjää toiminnassa on :) Ja joskus sitä tosiaan tarvitsee sen toisinnon "samoihin" kynsiin, kun on paremmat välineet ja selkeämpi ajatus toteutuksesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! :) Toisintoja on aina välillä hyvä tehdä.

   Poista
 2. Hitsi miten upeat nämä kynnet on! :)

  VastaaPoista