26.8.2014

Yötaivas liukuväri


Hei taas rakkaat lukijat! Nyt alkaa näyttää taas siltä, että kynsien laittoonkin jää aikaa ja nyt on myös kynsien laittoon oma paikkansa! Tuutte saamaan kyllä mun uudesta "kynsipisteestä" postauksen kuvien kera, mutta vielä muutamat jutut täytyy ruuvata seinään kiinni. Tulevana maanantaina alkaa koulukin ja arki alkaa taas pyöriä jolloin kynsiäkin tulee laitettua säännöllisemmin. :)

Vasemmalta oikealle Color Clubin Ulterior Motive, Electronica ja Total Mystery sekä leimausvärinä toiminut Odyssey Nail Systemsin Silver Star.

Päädyin tällä kertaa tekemään tämmösen yötaivaan värisen liukuvärin. Vähän tummempaa ja syksyistä jälleen. Syksy on erittäin hyvää aikaa harjoitella tummien värien käyttöä, jonka koen itelleni hankalaksi. En kovin hyvin viihdy tummissa väreissä. Näissä kynsissä, jotka nyt tein, on kärki tummahko, mutta juuressa on pirteää pinkkiä. Näin tumma väri on helpompi sietää!

Liukuvärissä yhdistelin pitkästä aikaa Color Clubin lakkoja. Kynnen juuressa on Ulterior Motive, keskellä Electronica ja kärjessä Total Mystery. Nämä sopi mun mielestä älyttömän kivasti yhteen.


Koristelussa päädyin pitkästä aikaa leimaukseen ja käytin ekaa kertaa tuota Odyssey Nail Systemsin Silver Staria, jonka ostin Pretty.fi:n verkkokaupasta samaisen merkin kultaisen kaveriksi. Enää en ko. merkkiä Prettyn sivuilta löytänyt, mutta ONS:in omasta nettikaupasta sitä vielä löytyy. Se kultainen oli niin hyvä, joten odotukset tämän hopean suhteen oli korkealla! Mä tykkäsin tästä hopeisesta ja leimausjälki oli ihanan kimalteleva kuten kultaisessakin. Hopeinen ei siis pettänyt! Leimaustaidot mulla on vähän ruosteessa, mutta leimausvärinä tämä on vähintäänkin yhtä hyvä kuin se kultainenkin. Hopeisena leimausvärinä oon aiemmin käyttänyt China Glazen Devotionia, joka sekin on edelleen erittäin hyvä ja käytän varmasti jatkossakin myös sitä sillä näiden leimausjälki on niin erilainen. Toinen kimaltaa ja toinen ei.

 Kultaisen löydätte tästä postauksesta. Leima on Konadin leimauslaatasta M24. Tämä laatta oli multa varmaan vuoden päivät hukassa ja ennen hukkumistaan tämä oli ehottomasti lempparikuvioita ja löytyykin useista kynsistä.Miltäs kynnet teidän silmäänne näyttää? :)

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja sopiva väriyhdistelmä

  VastaaPoista
 2. Kiva oli kuulla, että tuo hopeinen lakka toimi yhtä hyvin leimauksessa kuin se kultainen :) Ehkä pitää itsekin nyt näitä alkaa metsästämään.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallan suositella molempia. :) Oon kyllä tykännyt.

   Poista
 3. Onpas todella kaunis ja hyvin tehty liukuväri. :) Ihanat leimat myös!

  VastaaPoista