19.8.2014

Syksy on täällä

Syksy on jotenkin viimeistään tällä viikolla iskenyt omaan tajuntaan. Sataa vettä ja on kylmä. Illat alkaa olla pimeät ja pihalla olevat kesäkukat vetelevät viimeisiään. Kaikki kuolee. En tykkää.

Viimeiset muutamat viikot on olleet tavallista raskaampia, mutta nyt on kaikki tavarat viimein muutettu ja kaikki pahvilaatikotkin on purettu. Tavarat tosin hakee sitä omaa paikkaansa vielä jonkin aikaa. Tänne uuteen kotiin onkin itellä suunnitteilla oma kauneuspiste ja tuutte ehkä saamaan jonkinlaista postausta sen etenemisestä. Aikataulua tälle tosin en osaa vielä antaa.

Ihme ja kumma kyllä, kynnet kestivät ehjänä koko muuton ajan. Ainoastaan kynsinauhat kärsivät tänä aikana. Mulla ei muuton aikana ole ollut kynsillä kuin pelkkä aluslakka, sillä kokemus kertoo, että jos kunnon paksut lakkaukset lähtee rispaantumaan niin kynsiuhreilta ei voida välttyä. Kynnet katkeilee huomattavasti herkemmin kun lakkaukset on kuluneet, kuin ettei ole lakkausta ollenkaan. Hieman oon näitä kuitenkin lyhentänyt, sillä tuntuivat vähän turhankin pitkiltä.


Nämä on ensimmäiset lakkaukset tämän pitkän tauon jälkeen. Halusin aloittaa mahdollisimman helpolla, jos vaikka taidot olisi ruostuneet (kuvaustaidot on ainakin). Tein tämmöset jo selkeesti syksyisemmät lakkaukset glitterliukuvärillä. Alla on OPI:n Brazil kokoelman Amazon... Amazoff, joka peittää kahdella helpolla kerroksella. Liukuvärissä käytetty glitter on uutukainen W7 Cosmic Green, joka täyty ihan varta vasten saada tilattua Mimaxilta, sillä Keskisellä en oo tähän törmännyt. Tykästyin, vaikka erittäin paksua glitteriä tuo on ja kaipaakin ohentajaa.


12 kommenttia:

 1. Kauniit:) hyvä että kynnet selvisivät muutosta!

  VastaaPoista
 2. onnea uuteen kotiin :)! Mä kyllä tykkään syksystä .. pimeät illat ja tuoksukynttilät <3!
  Kaunis lakkaus ja kadehdin upeita kynsiäsi :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kynttilät on kyllä mukavia, mutta en mä silti syksystä tykkää. :D

   Poista
 3. O-ou. Ihana W7 vaikken olekaan glitterharakka. Tuossa on värit kohdallaan ♡ ü

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Vaikka koostumus onkin paksu niin silti! Onnea on ohentaja!

   Poista
 4. Oi, aivan ihanat kynnet! Tuo glitter on nniiiiin herkku :B

  VastaaPoista