5.8.2013

Omistamani Essencet

Tehtiin Miran kanssa toissa viikon torstaina tilaus Kosmetik4less nimiseen Saksalaiseen firmaan. Tilaus saapui iha älyttömän nopeasti sillä se oli perillä viime viikon tiistaina! Alle viikko siis! Joskus Suomenkin sisällä saa odotella tilauksiaan kauemmin. :) Tuolta löytyy hurjasti Essencen lakkoja, joita tuli hamsteroitua itelle PALJON. Hinnat oli edulliset ja postaritkaan ei ollut kuin vakiot 6,90e/tilaus ihan sama miten paljon tilaa. Ei siis ollenkaan paha! Varmasti tilaan toistekin.Tullien pelkoakaan ei ole tilattaessa EU:n sisäpuolelta. Essenceä omistin huikeat 4kpl ennen tätä tilausta ja ajattelin nuo neljä tässä samalla vilauttaa kun suurimman osan omistamistani Essenceistä tulee esiteltyä tämän ostospostauksen yhteydessä. Otin kaikista lakoista sekä pullokuvat, että swatchit ja esittelen ne siis peräjälkeen ja laitan kuvien alle nimet vasemmalta oikealle. :)

Nämä tässä, eivät siis olleet mukana tilauksessa, vaan omistin nämä jo aiemmin. Vasemmalta oikealle:09 Copper-ize Me!, 02 The Huntsman, 01 It's Purplicious sekä 121 Gold Fever.

148 Prom-Berry, 132 Break Through, 133 Oh My Glitter, 149 Hello Marshmallow, 142 Grey-t To Be Here


103 Space Queen, 140 Go Bold!, 116 Gorgeous Bling Bling, 112 Time For Romance

02 Iced Strawberry Cream, 04 Iced Latte, 08 Peach & Cream, 110 Modern Romance

126 Date In The Moonlight, 134 Stuck On You, 122 Chic Reloaded, 10 Glorious Aquarius, 13 Mrs And Mr Glitter


151 We Rock The Green, 150 Upper Green, Side, 138 L.O.L, 137 Wanna Be Your Sunshine, 118 Little Miss Sunshine


128 Let's Get Lost, 146 That's What I Mint, 125 Absolutely Blue, 147 Miss Universe, 129 The Boy Next Door


107 Naughty And Pink!, 106 Free Hugs, 108 Ultimate Pink, 105 Party Princess


Lisäksi otin testiin Essencelta Peel Off aluslakan sekä Gel-look Top Coatin!

Kuten kuvista huomaatte, niin ostin testiin useammankin nuden värisen lakan. Essencen lakat on sen verran edullisia, että näillä malttaa testata minkä värinen nude vois olla se oikea mulle. :) Tilaus oli siis positiivinen kokemus, ainoastaan ihan muutama lakka oli mulle pettymys. Osa noista tummimmista lakoista lähtee todennäköisesti eteenpäin, sillä ne näytti swatcheissa huomattavasti värikkäämmiltä. Mä kun en tummia lakkoja yleensä käytä. Onneksi epäsopivat voi myydä Kynsikoristekirppiksellä eteenpäin: :)

Laitan tähän loppuun vielä muutamat kuvat mun Instagrammista paketin avaamisesta ja swatchailusta. :) Mua voi siis seurata Instagrammissa ja mut löytää sieltä nimellä tiketzu88. Instagrammissa mulla on toki paljon muutakin kuin kynsijuttuja. Klikkaamalla isommaksi!13 kommenttia:

 1. Nää essencet on ihania ja kosmetik4lessin paketti kun tulee niin on kuin olisi lapsella joulu. :) Ihanan halpaa, eikä laadussakaan moitittavaa.

  VastaaPoista
 2. Ihania ostoksia! Tekis mieli itekki tilata tuolta mutta yritän olla ostolakossa.

  VastaaPoista
 3. Glorious Aquarius on todellakin glorious!

  VastaaPoista
 4. Itsehän tilasin pari viikkoa sitten samaisesta nettikaupasta aimo kasan Essencejä. Wishlistillä on jo NYT piiiiiiitkä lista uusia ihanuuksia ja tämän postauksen lukeminen nyt ei yhtään ainakaan laannuttanut intoa siirtää toivelistaa ostoskoriin ;D On ne vaan niin ihania (ja edullisia)! :)

  VastaaPoista
 5. Taisit ehkä vähän seota essencejä valkatessa? Mä en uskalla mennä noitten sivuille kun mun jäärki sanois vaan heipat. Niin ja lompakko itkis verta.. :D
  Mutta vitsit noi silti huutaa mn nimeä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatoinpa hyvinkin, koska oli niin edullista. :D Monesta paikasta kun tilaa kalliimpia lakkoja kuten esim. China Glazea tms. niin niitä saa samalla hinnalla ehkä ehkä kymmenkunta jos sitäkään. :D Rahaa näihin meni tosiaan noin 60-70euroa, mitä mä en koe vielä konkurssiksi :D

   Poista
  2. Mä muuten tein ekan tilaukseni tuonne, n20 lakkaa lähti matkaan. Ja uutta tilausta suunnitelen jo.. Voi ei, onneks ei oo kallista. :)

   Poista
 6. Tarviipas joskus kokeilla toikin putiikki :) Kiitti vinkistä

  VastaaPoista
 7. Iced Latte ja Free Hugs ja That's what I Mint näyttää ihanila, ne vois ehkä miullekin joskus kotiutua :3 Ja oli kyllä monta muutakin ihanaa, mutta nuo nyt päällimmäisenä mielessä :D

  VastaaPoista
 8. Piti oikein käydä kurkkaamassa, että onko mullakin tuo Party Princess. Sama lakka täälläkin! Tuo glitter-ihanuus oli jäänyt meikkipussiin piiloon ja on piilotellut siellä toukokuusta saakka...

  VastaaPoista
 9. Hih, tää tuli kuin tilauksesta. Olen näinä päivinä tekemässä tonne tilausta ja mm. mietin et onko postikulut vakiot... Eikä noi swatchit haitaksikaan ole. ;) Suuret kiitokset siis. :)

  VastaaPoista
 10. Matti Myöhäinen täällä terve ;) Millainen tuo gel-look päällyslakka mielestäsi oli? Tuliko kiiltävä lopputulos, miten levittyi, kuivuiko ikuisuuden tms? Jos jotain muistikuvia sulla vaikka olisi :)

  VastaaPoista