16.8.2013

Neutraalia välillä

Toisinaan tulee fiilis, ettei halua kynsille oikeastaan mitään. Sillon tulee tartuttua johonkin nuden väriseen lakkaan. Essencen tilauksessa mulle tuli useampikin nude ja ensimmäisenä kynsille pääsi Iced Strawberry Cream. Mä en kuitenkaan osannu lopettaa siihen, vaikka yksistäänkin tuo jäinen mansikkakerma oli oikein kaunis! Testaamatta oli vielä samaisen merkin Space Queen, jota laitoin kerroksen tuon nuden päälle. Tykkäsin lopputuloksesta kyllä, vaikka se ei mikään ihmeellinen ollutkaan. :) Joskus haluaa päästä helpolla.

Sitten ne joita ei ällötä varvaskuvat voivat käydä kurkkaamassa miltä näyttää Essencen Iced Latte yhdistettynä samaiseen Space Queeniin. :) KLIK Pahoittelut, etten oo mikään mestari siistimään varpaitani sillä mulla on tuota vararengasta kertynyt enkä ylety ihan niin hyvin varpaisiini ku tahtoisin. :D Mutta minkäs teet tällä mennään.

3 kommenttia:

  1. Hihi, sun etuvarvas on söpösti kierossa ;D Ihana turvalakkaus :) Pitäis itekin tehdä taas joskus nudekynnet.

    VastaaPoista
  2. Sattuipa somasti, tänään saapui kosmetikin tilaus ja siellä oli mulle ikioma Space queen! Nudet pitää tilata seuraavalla kerralla, luin että ne olis poistumassa mutta täytyy nekin saada kokoelmiin. :) Kun kerran niillä näin nätit kynnet saa tehtyä! :)

    VastaaPoista