17.8.2013

Golden Rose Jolly Jewels 108

Pitkästä aikaa päätin laittaa kynsilleni glitteroksennusta eli Jolly Jewels 108. Mä oon vähän vältellyt glitterien käyttämistä tässä viimeaikoina näin suurissa määrin, sillä se on tuskaa poistaa kynsiltä. Essencen tilauksessa mulle tuli tämän merkin Peel Off lakka, jolla glitterin poisto pitäis olla helppoa. Lakan pitäisi siis kuoriutua pois! Ikävä kyllä tämä mun Peel Offini ei helpotusta mulle suonut. Oon nyt pari kertaa tätä kokeillut ja ei ne lakat vaan lähde kuoriutumaan nätisti. Oon kokeillut sekä ohutta että paksua kerrosta, eikä sillä ole mitään vaikutusta. Seuraavaksi taidan kokeilla kahdella kerroksella. Mitä oon youtubesta tämän lakan käyttövideoita katsellut, niin teen kyllä kaiken oikein, mutta lakka vaan ei toimi samoin kuin videolla. Sen pitäis nätisti lähteä kuoriutumaan isohkoina paloina, mut ainoa mitä mä saan irti on pienen pienet palaset, joita saa lähtemään ihan tavallisistakin lakkauksista. Saa nähdä saanko toimimaan tuota lakkaa koskaan, mutta ainakaan tässä vaiheessa en uskalla tuota kenellekään suositella omien kokemuksieni perusteella. Tämän purkautumisen jälkeen saatte nähdä nuo swatch kuvat Jollysta :)
3 kommenttia:

  1. Nätit kynnet, mullakin pari jolly jewelssiä, en mielellään laita koko kynteen tai kaikkiin kymmeneen kynteen kun poistaminen on tuskaa.

    VastaaPoista
  2. Ihanat ! Välttelen glitteriä poistamisen takia.. Sääli sinänsä, koska glitteri on ihanaa :DD muille voin kyllä pistää niitä glitteroksennuksia ;)

    VastaaPoista