8.7.2013

Seinäjoen miittibagi!

Eli me tosiaan järkkääjä porukan kanssa päätettiin yllättää muut miittailijat ja hankittiin muutamia sponsoreita. Yllättävän moni sponsori lähti mukaan meidän miittiin, vaikka mä aattelin, että näitä miittejä on ollut niin usein, että tuskin kukaan enää lähtee mukaan. Iso kiitos siis teille mukaan lähteneille sponsoreille! Piristitte varmasti kaikkien meidän mieliä. :)

Tässä näette kuvan muodossa kaikki meidän sponsorien logot. Laittelen linkit tarkemmin tuohon esittelyjen yhteyteen.

Kaikki miittikassit ennen jakoa. :)

En hoksannutkaan ottaa miittipussukan sisällöstä kokonaisuudessaan kuvaa, mutta meidän miittipussukka oli samanlainen Laveran sponssaama kassi, kuin mitä meillä Tampereen miitissä oli. Lisäksi Lavera sponsoroi meille ison läjän erilaisia näytteitä sekä kaksi matkakokoista käsirasvatuubia. Oon ihan totaalisesti rakastunut noihin matkakokosiin käsirasvoihin! Ihan parhaita!

Seppälä oli mukana miitissä myös. Seppälältä saatiin miittiin koristesetit kaikille ja ite sain tuommosia 3D sydämiä. Lisäksi saatiin kaikille kynsiviilat ja lakkoja oli vähän sekalainen joukko mm. Nails Matt, Nails Hologram, Wet n' Wild Fergie, Golden Rose Rich Color sekä Nails kesäminilakkoja. Omalle kohdalle osui tosiaan Wettiksen Fergie lakka sekä tuommonen Nails kesäminilakka.

BBE:ltä saatiin kaikille Golden Rosen Jolly Jewelsit ja lisäksi oli Golden Rosen uusia Holiday kokoelman tekstuurilakkoja. :) Sitten meillä oli vielä arvottavana Golden Roselta geelilakkaussetti, joka me arvottiin kaikkien uv-uunin omistavien kesken. Kerrankin arpaonni osui kohdalle ja voitin tuon geelilakkaussetin. :) Mulla ei entuudestaan ollutkaan yhtään geelilakkaa ja innolla ootan että saan kuorruttaa varpaankynnet geelilakalla!


BBE toivoi myös, että levitettäis tietoa heidän uudesta Helsingin Kampin kauppakeskuksen liikkeestä (5 krs, Beauty Brands Shop) ja Powerparkin Outletista joka on kesän ajan avoinna. Ainakin tuolla Kampin liikkeessä on ollut nyt huhujen mukaan hyviä lakkatarjouksia, joten jos ootte siellä päin niin kannattaa ehdottomasti hyödyntää!

Berneriltä saatiin Clarinsin Hand and Nail Treatment Creamit ja sitten Sally Hansenin lakkoja. Kokeilenkin tuota Sally Hansenia vallan mielenkiinnolla, sillä mulla on entuudestaan vaan yksi Sally Hansenin kynsilakka, eikä sekään ole creme vaan semmonen vaalea shimmer.

Kengurumimmeiltä saatiin tuommoset nail art lakat sekä blokkiviilat. :)

Mimaxilta saatiin China Glazen värilakkoja sekä tuommosia nail art lakkoja sekä kynät. Oon tosi onnellinen tuosta China Glazen valkoisesta White on White lakasta, sillä mä oon halunnut tätä pidempään jo kokeilla, mutten koskaan malta laittaa ostoskoriin "tylsää" valkoista lakkaa, joten se on jäänyt ostamatta.

L'Occitane lähti mukaan sponsoroimaan ja sieltä saatiin matkakokoisia rasvoja niin jaloille kuin käsillekin. Rakastuin ihan totaalisesti tuohon kirsikan kukkaiseen käsivoiteen tuoksuun! Ihan unelma! Oon muutenkin ihan onnessani, että saatiin näinkin paljon erilaisia rasvoja käsille, sillä tykkään vaihdella ja mitä parempi tuoksu sen enempi tykkään!

Dermoshopilta saatiin Dermosilin tuotteita. Omalle kohdalle osui Dermosilin Top Coat sekä Saksanpähkinä kynsinauhavoide, joka tuoksuu niin taivaalliselta! Ei yhtään pähkinältä, niin ku mä vähän pelkäsin. :D Tuli heti hinku kotiuttaa tätä saksanpähkinä-sarjaa lisää. Ikäväkseni vaan totesin, että ilmeisesti tämän sarjan käsivoide on poistunut valikoimasta. Toivottavasti olisin väärässä? TAHDON!!

Mikacos oli sponssaamassa myös ja sieltä saatiin Trindin tuotteita sekä tuommosia Laylan "geelilakkoja", jotka on siis tavallisia lakkoja, mutta tavoittelee geelimäistä pintaa/kiiltoa. Omalle kohdalle sattui musta väri ja oon siitäkin taas iloinen, sillä valkoisen lisäksi harvemmin tulee ostettua mustaa kynsilakkaa. Sitä kuitenkin joskus tarvitsee ja tää vaikutti swatchauksen perusteella hyvin peittävältä!

Mereneidiltä tuli vaikka mitä! Attitude-värilakkoja, Mereneidin Top Coat, glitteriä, appelsiinipuutikkuja, viiloja sekä kynsitarroja!

L'oréalilta saatiin miittiin Essien lakkoja. Omalle kohdalle osui Big Spender sekä Ballet Slippers. Lisäksi jaettiin järjestelijäporukan kesken muutama sotkeutunut Essien Fiji-lakka. Tuo Fiji puuttuu tästä kuvasta.

Miss Lisiltä saatiin Orlyn tuommonen pullo pikakuivattavia tippoja sekä Orlyn minilakka sekä samaiselta merkiltä näytteitä.

Tässä sit vielä kuvaa meikän kirppistelyistä. Fergien Take the stagen ostin ja China Glaze Solar Power tuli vaihdossa. Mä keskityin enimmäkseen pääsemään omasta tavaramäärästäni eroon, joten en siksi viittinyt ihan kaikkea mahdollista hamstrata.
Swatchit kirppislakoista.
Vasemmalta oikealle: Fergie Blue Eyed Soul, Golden Rose Jolly Jewels 123, Golden Rose Holiday 52, Orly Groupie, Trind CC151, China Glaze White on White
Vasemmalta oikealle: Essie Big Splender, Sally Hansen Sgt. Preppy, Essie Fiji, Essie Ballet Slippers, Attitude Moulin Rouge, Layla SD32, Nails kesäminilakka
Loppuun vielä kuvaa mun miittikynsistä. Ne oli livenä vähän kauniimmat, mutta kamera korostaa oikein tuota kynsien kellertävyyttä. Mä siis laittelin ihan vaan China Glazen Faithin alle ja sitten tökin kirkkaaseen lakkaan erilaisia glittereitä hopeisia ja kultasia. Ei sen kummempaa. :D

3 kommenttia:

  1. No BBE:tä on nyt mainostettu ainakin, ja Kynsikoristeluryhmässä jo diilereitä etsitään trokaamaan sieltä ale-lakkoja. :) China Glacen White on whitesta tykkään itse, toimii mulla paremmin kuin essien Blanc. Voin suositella. :)

    VastaaPoista
  2. anteliaita sponsseja :) Ihanat Kynnet , kovasti pidän :)!

    VastaaPoista
  3. Ihanat miittikynnet! Ja nuo L'Occitanet :3 Tuo kirsikankukkakäsivoide on kyllä ihanantuoksusta, miulla on joskus ollu samaa sarjaa käsivoide ja kylpyvaahto :)

    VastaaPoista