2.1.2012

Hopeinen leppäkerttu

Sain joululahjaksi paketin missä oli noita tommosia läpysköjä jotka laitetaan kynnelle, tiedä oikein miksi niitä kutsutaan? Metalix lukee paketissa. Pakkauksessa oli mukana myös ihanat tommoset kurkisakset. <3 Näitähän piti tietysti heti uudeksi vuodeksi kokeilla. 

Valitsin kuvioksi tuon hopeisen mustilla pilkuilla, mikä toi mun mieleen hopeiset leppäkertut, joita ei tokikaan ole, mutta sais kyllä olla! ;D Laittaminen ei mun mielestä ollut missään määrin helppoa. Palat piti leikellä irti ja yrittää sovittaa kullekin kynnelle aina sopivan kokoinen pala. Ei mennyt kyllä joka kynnen kohdalla mielestäni ihan niin nappiin ku ois voinu. Sovittaminen oli hankalaa. Tämän jälkeen kynnelle piti levittää ainetta joka poistaa öljyn ja kosteuden. Palaa piti lämmittää 6 sekuntia hiustenkuivaajalla, irroittaa alustasta ja asetella kynnelle. Kynnelle asettelukaan ei ollut helppoa. Ryppyjä tuli vähän sinne ja tänne vaikka yritin nätisti venyttää. Tarttuminen oli kans vähä niin ja näin muutamasta kohtaa, vaikka lämmitin varmasti tarpeeksi. 

Plussana näistä voisin tietysti sanoa, että tällä menetelmä saa (ainakin jotkut saa?) nätimmät kynnet aikaiseksi vähemmässä ajassa kun ei tarvitse odotella useamman lakkakerroksen kuivumista. Ei näistäkään nyt kovin kaukaa mitään virheitä erota, mutta itse kun katselen niin läheltä että häiritsevät. Saas nähdä kauanko pysyvät! Sitten kuvia, ekana kuvat pakkauksen sisällöstä ja sitten kynsistä!Laittelin muuten blogini nyt blogilistalle jos joku sitä kautta tahtoo seurata. Oikealta puolelta löytyy lisää suosikiksi -nappula. Uusin myöskin täysin ulkoasun pinkistä tuommoiseksi sinisenvioletiksi. Miltäs näyttää? Ite ainakin vaihtelun vuoksi tykkään tästä väristä!

Terkuin T1k3

4 kommenttia:

 1. Mulla oli aikoinaan tämmöset, mitkä oli ihan jossain kynsistudiossa laitetut. Mulla kesti ehkä kaks päivää ja repsotti jo niin pahasti, että oli pakko repii irti.

  VastaaPoista
 2. Juu en kyllä välttämättä itekään päädy näitä ostamaan itse. Paketissa oli lueteltu hirveän pitkä lista minkä takia nämä alkaa repsottaa! :D Piti jättää kunnon raot reunoihinkin, ettei vaan osu ihoon ja ala repsottaa, mutta kas kummaa repsottaa silti! :D Vaikka laitoin kirkasta lakkaakin päälle.

  VastaaPoista
 3. Hauskan näköiset, harmi vaan jos eivät kauaa kynsillä pysy :(

  Sinulla on kiva blogi, rupesin heti lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Uudet lukijat ovat aina tervetulleita!! Toivottavasti viihdyt. :)

  VastaaPoista