18.1.2012

Mattalakka neitsyys meni!

Ekaa kertaa ostin ihan tietäen mattalakkoja. :) Olivat saaneet Seppälään uusia lakkoja mattoja ja metallisia, niin pitihän niitä käydä hamsteroimassa testiin pari! Aiemmat mattakokemukset on oikeastaan Models Owneista, mutta niitä ostaessa en tosiaan tiennyt että olivat mattoja. 

Golden Rose merkkisiä nuo kolme vasemmalla olevaa mattalakkaa ja tuossa oikeassa reunassa viimeinen lakka on tommonen metallinen violetti jossa lukee Classics Metallic Nail Laquer. Varsinkin noissa metallisissa oli tosi ihanat pullot ja on nuo mattaisetki tosi kauniiseen pulloon saatu. :) Mansikan tuoksuinen käsivoide tarttui mukaan alekorista. Hyvä ostos koululle kun siellä teemme käsillä paljon ja kädet kuivuu! Eikä käsirasvoja voi olla liikaa.

Pohjan kautta näkyy ehkä värit oikeammin elikkäs tommonen punanen ja harmaa missä oli mukana tommosta jännää hilettä, kiva efekti mattanakin. Sitten violetti oli ihan perus matta vain ja sitten tommonen metallinen violetti vielä josta lähikuva vielä tässä alla.


Ensimmäisenä kokeiluun pääsi tuo mattapunainen ja pienesti myös harmaa äidin kynsille. Laitettiin pohjalle punaista ja sitten dotting-toolilla harmaalla mattalakalla tommonen koukeromainen kuvio pisteillä. :) Ei päällyslakkaa, kun en toistaiseksi omista mattaa päällyslakkaa ja taviskirkas ois pilannu koko idean. Kuivuvuus oli mun mielestä äärimmäisen nopeaa ja samoin peittävyys. Ainut vika ehkä että tämä lakka toistaa monesta kerroksesta huolimatta kaikki pienet naarmut ja möykyt mitä kynsissä on.Kisu kuvausalustana ku se mussutti äidin sormia. Sillä on semmonen "paha tapa". :D


Terkuin T1k3

1 kommentti:

  1. Mulla on Kickistä ostettu Viva La Divan matta top coat!
    Se on aaaivan ihana ja oon ite rakastunu mattakynsiin... Metalli tai shimmer lakan päälle matta top coat niin tulee tosi jännä uus look!
    En oo edes ostanu kiiltävää top coattia tän matta top coatin jälkeen ;D Koukuttavaa!

    VastaaPoista