26.12.2011

Joulun kynnet


 Jouluaatoksi tuli väsättyä kynnet. Aluksi ei juuri muuta ideaa ollut kuin se että halusin vaalean ns. lumisen pohjan, koska eipä sitä lunta muualla sitten ollutkaan! Sitten kattelin kaikkia omistamiani laattoja ja siitä joulusia kuvioita. Olin myöskin tilannut Cesarsshopista uusia konadin leimauslakkoja samalla kun tilasin kavereille vähän joululahjoja. Oli nimittäin muutamia leimauslakkoja alessa! Aattelin sitte yhdistää valkoisen kanssa punasta ja hoksasinki että nää tämmöset karkkikepit on punavalkosia ja multa löyty sopivasti tommonen raitakuvio bundlemonsterin laatoista! Juhlavuutta tuomaan lisäsin vielä vähän helmenpuolikkaita. On muuten pysynyt hyvin! 23 päivä laitoin ja vielä tänäänkin 26 kynnet on virheettömässä kunnossa! Ainoastaan lakatessa tuli muutamia kuplia, mutta eivät onneksi kovin paljon näy. 

Nämä jouluset kynnet eroaa kyllä aika paljonkin aiemmista joulusista kynsistä mitä on tullut tehtyä. Niissä on monesti ollut rutkasti hilettä ja ehkä vähän tummempia värejä. Näistä tuli todella raikkaat ja pirtsakat omasta mielestä. Tykkään. :)

Tästä siis idea lähti (lainasin kuvan netistä):
http://holidays.thefuntimesguide.com/2008/12/leftover_candy_canes.php


Sitten kuvaa itse kynsistä:


BM21
Sitten onkin aika alkaa suunnitella Uuden Vuoden kynsiä. Mimmosia kynsiä olette itse ajatelleet tehdä?

Lisäksi kyselisin vielä parannusehdotuksia tähän blogiin ensivuoden puolelle. Ideoita saa heitellä.  
Kynsipainotteisena blogi varmasti pysyy ja postaustahtiin en varmaankaan pysty vaikuttamaan. Pitäähän sitä muutakin tehdä kuin pyöriä netissä tai lakata kynsiä sen ymmärtää varmasti kaikki, mutta kaikki muut ideat ovat ehdottomasti tervetulleita!! Blogin ulkonäköön on varmasti tulossa muutoksia, mutta ne ovat vielä vähän ideatasolla. Siihenkin saa tietysti ehdotusta heitellä ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! Pinkki väri varmasti lähtee ja tilalle tulee ehkäpä violettia. ;)

Terveisin T1k3

Edit: Hoksasin tossa kun pitkästä aikaa muitten blogeja ehdin vilkaisemaan niin oli Passion for Nailsissa päädytty samaan kuosiin. Käykäähän katsomassa KLIK 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti