7.4.2011

Taas ostoksia, koittakaa kestää!

Tilasin siis jo aikoja sitten isomman läjän kerralla eBaysta kaikkea mahdollista sälää ja nyt niitä vain tulee postiin pikkuhiljaa. :) Tällä viikolla taas tullut lisää paketteja mitä on vielä esittelemättä. Koittakaahan kestää! Vielä olis 3D muotteja tilaamatta ja ehkä parempia siveltimiä. Mutta asiaan, esittelempä ostoksen kuvina taas:


24 kpl erivärisiä nail art lakkoja. Eli lakkoja joissa ohut sivellin ja soveltuvat helposti erilaisten koristuksien tekoon. Näitä ehdin pikaisesti kokeilla vappukynsiin jotka tein cesarsshopin kilpailuun joka on voimassa vielä 10.4 asti. Vielä ehditte siis osallistua. Omat vappukynteni esittelen sitten kun kilpailuaika on päättynyt. :) Joudutte siis hieman odottaa. Mutta tosiaan, lakat toimivat halvoiksi nail art lakoiksi aivan loistavasti. Osa siveltimien päistä oli aavistuksen huonompia kuin toisten, mutta ei niin huonoja etteikö näitä käyttäisi. Peittävyys oli hyvä niissä väreissä mitä kokeilin, samoin kuivuvuus ohuissa kerroksissa. Semmosia värejä mitä käyttää enemmän, vois sitten harkita ostavansa parempilaatuisena. Mutta näillä pääsee mainiosti alkuun!

 Edellisten lisäksi tuli akryylijauhetta ja -nestettä. Näitä ajattelin käyttää siis ihan vain 3D koristeisiin (ainakin toistaiseksi). Näihin pitäisi siis vielä tilata ainakin erilaisia 3D muotteja. En vain ollut siirtänyt tarpeeksi rahaa PayPaliin, että olisin niitä vielä samaan syssyyn saanut tilattua. Kokeilin näitä kuitenkin ihan pikkuisen vapaalla kädellä (+sivellin tietysti) ja kerronpa siitä hieman kokemuksia. Voin sanoa, että tuo akryylineste haisee ihan kamalalta!!! Ilman kunnollista tuuletusta tuota ei kovin mielellään käytä tai migreeni on taattu! Mössö myöskin kovettui aika nopeasti, eli äkkiä pitää tehdä mitä aikookin. Toki akryylineste pehmentää jo kovettunuttakin akryylijauhemössöä. Olen kuitenkin aika yllättynyt, että sain kohtuullista jälkeä aikaan jo ensimmäiseksi kerraksi (alla kuvaa). Omalle kynnelle en kuitenkaan aivan heti lähtisi vielä kokeilemaan. Harjoitusta harjoitusta!

Mikäli teillä on kokemusta akryylikoristeista niin olisi kiva tietää, jos 3D koristeita tekee, että kannattaako nuo kiinnittää kosteana vai kuivana? Kosteanahan nämä vissiin kiinnitetään akryylinesteellä ja kuivana esim. kynsiliimalla? Mutta pohdin tässä vain, että kumpikohan tapa mahtaa vahingoittaa kynttä enemmän?

Tässä vasemmalla siis jonkinlaista "pitsi"kuviota olin tekemässä youtube videon avustuksella. Oikealla taas kolmilehtinen kukkayritelmä, mutta se ei onnistunut sinne päinkään! :D Ei ollut sitä teille tarkoitus edes esitellä, mutta antaa mennä nyt. Kokeiluhan tuo vain. 

-T1k3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti