4.4.2011

Grrrr....

No joo tuli taas testailtua noita isoja hileitä, joita edellisissä eBay ostoksissa oli. Kyllä täytyy sanoa edelleen, että tykkään! Herkästi ne vaan lähtee irti, jos pelkällä kynsilakalla kiinnittää, ellei laita päälle useampaa kerrosta. Nyt kuitenkin kokeilussa kynsiliimalla kiinnittäminen. Toivottavasti nyt pysyy paremmin. Vähän tälläistä yksinkertaisempaa säihkettä. Kävin Seppälästä hakemassa Ticklish toes nimistä Wild and Crazyn lakkaa, joka oli aiemmin multa päässyt loppumaan, sillä se on yksi suosikeistani. Sitä näissä kynsissä alla. Kärjessä vaaleanpunaisia, sateenkaaren hohtoisia, isoja glittereitä. Päällä tuli myös kokeiltua monessa blogissa kehuttua Insta Drita, joka tarttui mukaan Keskiseltä Sally Hansenin kynsilakanpoistoaineen kera. Alla myös muita Keskisen ostoksia. Wild and Crazy - Ticklish toes

Sally Hansenin vahvistava kynsilakanpoistoaine sekä Insta-Dri. Mitään pidempiaikaisia kokemuksia mulla ei tuosta kynsilakanpoistoaineesta vielä ole, mutta pikaisesti sitä kokeilin niin lähtee heikommin kuin esim. Miramella, mutta tuoksu on todella ihana kynsilakanpoistoaineeksi. Väittää vahvistavan ohuita ja halkeilevia kynsiä, tiedä sitten? Hintaa pullolla oli 4,50€ /236,5ml. Insta-Drita kokeilin myös. Aine lupaa kuivattaa lakan kuin lakan pintakuivaksi 30 sekunnissa. Näin mielestäni myös teki, mutta kokonaan kuivattamisesta ei tosiaan puhuttu yhtään mitään. Ihan ok tuote kiireessä, vaikkakaan ei ihmeisiin pysty.

Kellään kokemuksia tuosta Sally Hansenin vahvistavasta kynsilakanpoistoaineesta? Mitä olette pitäneet? Toimiiko?

Syoss shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille. Tämmöiset lähti Keskiseltä matkaan myös, kun olivat tarjouksessa 5,90€/2kpl muistaakseni. Tykkään näiden tuoksusta, mutta en nyt tiedä tekeekö mikään aine mun hiuksille mitään suurta ihmettä. :DJokunen aika sitten tuli käytyä myös Seppälässä ja siellä oli kiva tarjous joka tietysti piti hyödyntää. Eli kun osti 15 eurolla Wet n Wildin tuotteita sai meikkilaukun viidellä lakalla kaupanpäälle. Alla kuvat. Ostin siis kolme Wet n Wildin lakkaa sekä puuterin ja näistä tuli se 15 euroa. Ihan näppärä tuo viiden lakan pakkaus. Meikkipussillahan ei juuri mitään tee, mutta lakat oli kelvollisen värisiä. Lakkoja oli valittavana kaksi erilaista pakkausta. Toisessa oli punertavampia ja toisessa näitä violetteja lakkoja. Violeteille ehkä itsellä enemmän käyttöä niin siksi se. Pariin otteeseen ehtinyt noita vaaleimpia sävyjä kokeilemaan (valitettavasti ei kuvia) ja on ne ihan kohtalaisia. Ehkä hieman raidoittuvia, mutta kuivuvat nopeasti.Vink vink! Alla oleva fimovaihto edelleen ajankohtainen! :)

-T1k3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti