12.4.2011

Simple Black and White

Lakkauksia vaihteeksi! Yksinkertaista mustavalkoista vähän jo viikonloppuakin ajatellen. Tämmönen "koelakkaus", ei toki haittaa jos säilyy viikonloppuunkin asti, mutta epäilen!! Kuvasin tällä kertaa myös välineet joita oon näitä tehdessä käyttänyt. Ehkä niistä on joillekin hyötyä. :) Seuraavaksi kuvat:

Konad M2
 Vinomanikyyri mustilla ja valkoisilla helmillä, hopeisilla strasseilla sekä ruutuhileillä! Paljon tavaraa käytetty, mutta kuitenkin yksinkertainen lopputulos.Kuva käytetyistä lakoista vasemmalta oikealle: Sally Hansenin Insta-Dri, Kissin Diamond hard, Wild and Crazyn Ticklish toes, Wild and Crazyn Montana, Wet n Wildin Black Creme sekä Konadin valkoinen leimauslakka.


Konadin leimausvälineet sekä dotting-tool. Dotting toolia käytin hileiden, strassien ja helmenpuolikkaiden asetteluun.


Elikkäs hopeiset stassit ylhäällä hyrrässä. Alemmassa hyrrässä mustat helmenpuolikkaat. Sitten purkeissa ruutuhileitä, vahingossa eksyi valkoinenkin hilepurkki kuvaan, mutta käytin tosiaan vain mustia tällä kertaa, vaikka tarkoitus oli käyttää myös valkoisia. Alla tuommoisessa lokerikkosysteemissä valkoisia helmenpuolikkaita. Kaikki nämä peräisin eBaysta mikäli jotakuta kiinnostaa. :)

-T1k3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti