13.4.2014

Zoyan Awaken kokoelmaa sekä Monet topperiSain NailCityltä testiin Zoyan uusia kevätlakkoja Awaken kokoelmasta sekä glittertopperin Monetin. Mikäli Zoyan lakat teitä kiinnostaa niin jälleenmyyjät löydätte tästä listasta. Awaken kokoelmasta ihastuin ensimmäisenä näihin metallisiin shimmerillä pakattuihin kevätväreihin Rebeliin, Dilloniin ja Hudsoniin. Monet taas on topperi, jota voi käyttää esimerkiksi Awaken kokoelman lakkojen päällä. Tässä postauksessa näettekin sitten swatcheja näistä lakoista. Swatcheissa en ole käyttänyt päällyslakkaa muissa kuin glitterin kohdalla, jotta näette mimmonen lakka itsessään on.


REBEL


Rebel on nätti vaaleansininen lakka. Tämä levittyi ihan mallikkaasti, mutta peittävyydessä olis mun makuun vähän toivomisen varaa. Lakkaa Swatchissa on 3 kerrosta ja silti aavistuksen kärki erottuu lakan läpi, kuten ehkä kuvissakin sen huomaa. Erityisesti kun tiiraili valoa vasten niin kyllä se kärki sieltä näkyypi. En tiedä johtuiko aluslakasta, omasta hätäilystä vai itse Rebelistä, mutta sain tämän lakan ihan huolella kuplimaan ja teinkin swatchin kertaalleen uudelleen. Kun lakkasin uudestaan niin vaihdoin aluslakan ja laitoin vielä ohkasempia kerroksia ja annoin kerrosten kuivaa välillä paremmin. Se ainakin tuntui toimivan! Samaa metodia käytin muiden testaamieni lakkojen kohdalla ja suuremmilta kuplilta vältyttiin.DILLON


Dillon on näistä ollut ehkä odotetuin lakka! Ihana minttuinen kevätväri! Mua on mintuttanut jo pitkään, mutta oon yrittänyt malttaa mieleni. Tämä lakka myös levittyi kyllä nätisti, mutta peittävyys olis voinut olla parempi. Väri on kaunis, joten itse annan tälle paljonkin anteeksi ja lakkailen seuraavalla kerralla peittävämmän cremen päälle. Neljä ohkasta kerrosta itsensä päälle kerrostettuna on mulle vähän liikaa. Mitä enemmän kerroksia, sen hitaammin kuivuu. Kuten kuvistakin näkyy, niin vielä neljän ohkasen kerroksenkin jälkeen smile line sieltä iloisesti paistelee.HUDSON


Violetti on mun lempivärini ja siksipä juuri Hudson viehättää mua suuresti. Hudson on näistä testaamistani peittävin ja peittikin 3 kerroksella. Levittyvyys oli yhtä hyvä kuin edellisissäkin. Ei siis mitään lirua ollut, että ois pitkin kynsinauhoja valahdellut. Kuvissa näkyy kyllä pieni tuommonen raja tuossa smile linen kohdalla, mutta tuommonen painauma mulla on osassa kynsissä itsessään tuolla kohtaa, joten saattaa vaikuttaa siltä, että kuultelis tämäkin läpi. Valoa vasten katsottaessa saattaa tietysti olla että valo tulee läpi. Tämä oli kuitenkin peittävyydeltään mun vaatimuksilleni ihan riittävä.MONET

Monet on kaunis glittertopperi. Miinusta annan lakan paksuudesta, mutta onneksi sen saa helposti ohennettua ja sen aion ainakin omalleni tehdä. Mä sain Monetilla aikaan aikamoisen määrän kuplia. Tässä mustassa (Essie Licorice) swatchissa lakkasin ihan lakan omalla siveltimellä yhden kerroksen ja sen jälkeen pikakuivattavaa päällyslakkaa. Kuplia näkyy jonkin verran kuvassa. Glittermäärä kerroksella on mun makuuni ihan sopiva.


Parhaimmalta tämä näytti mun makuun mustan päällä, mutta kokeilin tehdä lakkauksen myös muiden pastellisten cremelakkojen päälle. Mä en ite henk. koht. osaa tämäntyyppisiä glittereitä käyttää shimmerlakkojen kanssa vaan mun mielestä ne pääsee parhaiten esille nimenomaan cremejen päällä.  Pastellikynsien päälle töpöttelin glitterit kynnen juureen sienellä mukamas liukuvasti ja sain myös näihin kuplia aika runsaastikin. Veikkailen itse, että kupliminen johtuu tuosta pohjan paksuudesta ja mä en osaa paksuja glittereitä käyttää niin ettei ne kupli.  Myöskään kovin liukuvaa lopputulosta en saanut. Täytyy ottaa uus kierros ohentamisen jälkeen. Uskomattoman kaunishan tuo topperi on, siitä ei pääse mihinkään!


Muoksista unohin ihan laittaa noiden värilakkojen nimet mukaan postaukseen, joten lisäänpä ne tähän loppuun. Instassa näiden kynsien pohjakin jo vilahti ja rakastuin kerta heitolla kynsiin, joissa joka kynsi on eri pastellisella värillä. <3 AH!

Keltainen: China Glaze Lemon Fizz
Pinkki: Nabi Angel Lavender
Violetti: China Glaze Tart-y For The Party
Minttu: Nabi Baby Teal
Vaal.sin: Miyo Baby Blue

16 kommenttia:

 1. Aivan ihanannäköisiä nämä kevät-Zoyat! Kyllä kelpais :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei voi ei voi tuo Monet... Olin jo päättänyt että en tarvitse, sillä useista tuon kaltaisista en yksinkertaisesti liiemmin välitä. Nyt se näyttää kuitenkin yllättävän hyvältä sun kuvissa, mutta teksti taas puhuu omaa tarinaansa. En osaa päättää! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohentamalla tuosta voi tulla ihan kelpo lakka. Erityisesti jos tykkäät tummista lakoista niin tämähän on ihan uskomattoman näkönen niiden päällä. Pastellien päällä mua itseä ei niin sykähdyttänyt, johtuen ehkä siitäkin, että glittereitä tuli ihan liikaa. :D En tiedä autoinko sua nyt kyllä yhtään.

   Poista
 3. Ihan mielettömän suloisia nuo lakat- ja ihanat kynnet!

  VastaaPoista
 4. jahas pitääkö tässä nyt perehtyä ihan tuohon ohentamiseen :O en ole omaa monettia vielä korkannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa toki koittaa jos tykkääkin ilman ohennusta. .)

   Poista
 5. Dillon ja Hudson täytyy ainakin hankkia! Monetin kanssa oon vähän kahden vaiheilla. Ps. Älyttömän hyvät kuvat! Montako lamppua sulla on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on tässä postauksessa näkyviä valaisimia tällä hetkellä kaksi: http://thulianinwonderland.blogspot.fi/2014/02/valoa-pimeyteen.html Toki nää kuvat on pyörähtäny myös photoshopin kautta. :)

   Poista
 6. Nättejä kuin mitkäkin! Olin vähällä tilata Dillonin mutta neljä!!!! kerrosta on kyllä ihan liikaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeassa oot. :) Täytyy kyllä koittaa cremen päällä tuota vielä. Väri on niin nätti.

   Poista