3.4.2014

Swatcheja Nubarin Candy Crusheista

Nyt tulis niitä swatcheja noista Nubarin Candy Crusheista, joista pullokuvat saitte jo aiemmin. Mä yritin valita mukamas erikoisiakin pohjavärejä, mustaa lukuunottamatta. En tiedä oliko kaikki väriyhdistelmät ihan parhaita mahdollisia. :D Näillä mennään kuitenkin! Kaikissa swatcheissa on yksi kerros glitterlakkaa ja yksi kerros päällyslakkaa. Osa ois kaivannut toisenkin kerroksen päällyslakkaa, mutta ihan kivasti nämä kynnelle asettui.


Yllä Cotton Candy Crush, jossa on pientä pinkkiä ja isompaa sinistä glitteriä. Pohjaväriksi lakkasin Orlyn You're Blushing, joka näiden glittereiden alta näyttää ihan lilalta.


Tässä yläpuolella Orance Slice Crush, joka mun mielestä on näyttävimmillään ehdottomasti mustan päällä. Ihania isompia pinkkejä hexejä ja pikkusta oranssia glitteriä. Lakkasin tämän oranssin ihanuuden Essien Licoricen päälle.


Tässä taas on Rock Candy Crush, joka värimaailmaltaan sopi mun mielestä tummemman harmaan päälle. Lakassa on pienempää hopeista ja isompaa mustaa glitteriä. Tämän lakkasin Nfu Ohn 302:en päälle. Ko. lakka ehti olla kirppiskasassakin jo pidempään ja nyt yhtäkkiä koin tarvitsevani sen kuitenkin, joten se sai palata helmeriin.Berry Blue Crushin paritin Essencen Let's Get Lostin päälle. Tämä oli ehkä siitä huono väripari, sillä nuo siniset pikkuglitterit ei erotu tuolta kovin hyvin, mutta omaan silmään tämä näytti ihan syötävän hyvältä noin muuten! Lisäksi tässähän on noita isompia ihania pinkkejä glittereitä. Nams! Ainoastaan Essence saa miinusta kynsinauhoihin tarrautumisesta!

12 kommenttia:

 1. Toi orance slice crush mustan päällä , ehdoton suosikkini <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en osaa vielä ihan sitä lemppareinta näissä sanoa. :D Musta kun ei normaalisti kuulu sinne suosikkeihin, mutta tuo yhdistelmä on kyllä aika upea.

   Poista
 2. Orance Slice Crush mustan päällä, WAUUU! Ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan Lisbettiä! :D Upee lakka mustan päällä!

   Poista
  2. Totta! :D Ite vaan en yleensä mustasta niin välitä. Enkä juur muistakaan tummista.

   Poista
 3. Orance slice crush <3 Ahh, mä niin tarviin sen!!

  VastaaPoista
 4. Hyvä, että näitä näki muidenkin kuin mustien päällä! :) Edelleen ne taisivat pysyä himotuslistalla... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän aattelinkin, että niitä mustalla pohjalla olevia swatcheja on kyllä jo nähty. :D Kyllä mä näitä ainakin omasta puolestani voin suositella!

   Poista
 5. Nää kuvat ei helpota mun ostomaniaa noita Nubareja kohtaan, kiitti vaan! :D

  VastaaPoista