11.10.2013

Postia Adeninalta!Tällä kertaa valkkailin Adeninalta 10 euron alekoodin heidän verkkokauppaansa. Mun ostokset meni kyllä yli tuon 10 euroa, mikä sinällään ei kyllä ole yllätys. Jotenkin se vaan aina menee niin. :D Ostoskoriin päätyi siis 3 China Glazen lakkaa Pom Pom, Flying Dragon sekä Pink Voltage. Erityisesti tuo Pink Voltage on ollut pitkään hankintalistalla. Lisäksi halusin päästä kokeilemaan ehdottomasti myös Adeninalle uutuutena tulleita Dot-glittereitä eli pyöreitä glittereitä. Väreistä valkkasin hopean ja violetin. Lisäksi pari siirtokuva-arkkia, joita oli myöskin tullut uusia. Halloweenia ajatellen tuommonen hämähäkinseitti/hämis setti ja tottakai piti nuo kissatkin saada! Nyt näin Halloweenin lähestyessä Adeninallekin oli ilmestyny tuommonen Halloween valikko, mistä voi käydä kattomassa Halloweeniin sopivia tuotteita. Mua himottelis vielä nuo pimeässä hohtavat strassit! Kiitoksena tuli koiradecaleita, jotka taidan laittaa lukija-arvontaan jahka se 300 lukijaa tulee täyteen, itse kun en suuremmin koiraihmisiä ole. :)


Näistä kynsistä tuli ihan kamalat! :D Mä halusin ekana päästä kokeilemaan Pink Voltagea kynsiin, mutta menin pilaamaan sen "koristeluilla". Hämärää kun oli illalla niin lätkin tuota Flying Dragonia V-ranskalaisen tapaan kärkiin ja päivällä kunnon valossa kateltuna totesin, että nuo on ihan kamalat! Ei ollut ensinnäkään mikään meikäläisen lemppari väriyhdistelmä, mutta ehkä pahempaa vielä oli se, että tuo Flying dragon oli ihan superepätasaisesti levitetty! Kuulsi läpi vähän sieltä täältä. Edes glitterrajaus ei pelastanut näitä. Poistoon meni..


Sitten vähän onnistuneempiin kynsiin. 4.10 oli sekä eläintenpäivä että roosanauhapäivä. Mä nämä kaks aihetta kynsiin yhdistin, eli tein pinkit kynnet kissoilla! Alta löytyy Essencen Free Hugs, jonka päälle sivelin China Glazen Fairy Dustia. Sitten vähän dot-glittereitä ja kissasiirtokuvat. Niiiiin söpöt! Kädet vaan on ihan superkuivat taas...Mulla on viimeaikoina ollut mukamas kovakin kiire. :D En oo hirveesti jaksanut tietokonetta availla, saati kirjotella postauksia. Kihlajaiset on tulossa 19.10 ja koko nyt alkava syysloma menee niitä järkkäillessä ja leipoessa hullun lailla! Vähän harmittaakin, että näiden kiireiden takia en pääse I love me-messuille, vaikka mulla ois ollu sinne ilmanen sisäänpääsykin. Toivottavasti sitten vaikka ens vuonna tai jotain! 

Hermostuin viime viikolla myös koko ajan katkeileviin kynsiin, niin otimpa ja geelasin kaikki! Mulla on nyt siis rakenteet kaikissa kynsissä, mutta kaikissa muissa paitsi 4 kynnessa on omat kynnet pohjalla. Geelien ansiosta saankin nyt sitten just niin terävät mantelit ku ikinä haluan. Omissa kynsissä terävyys ei kauaa pysynyt, kun se alkoi aina kulua ja pyöristyä. Kihlajaisten jälkeen täytyyki sitte kattoa lyhennänkö taltoiksi ja palaan omiin kynsiin. :D Se jää nähtäväksi. Nyt ainakin oon niin rakastunut vielä manteleihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti