19.9.2013

Kynnen korjaus

Oltiin viime su-ma ostosristeilyllä Tallinnassa. Matka oli pitkään suunnitteilla ja odotettu. Eiköhän tottakai kynsi pamahda ihan totaalisesti poikki ennen ko. reissua. Hieman kirpaisi kyllä, mutta onneksi on geelit! Mulla ei oo itellä varmaan pariin vuoteen ollut geeliä kynsissä, oon lähinnä tehnyt muille kynsiä. Nyt sitten tuli tilaisuus testata geelejä omiin kynsiin ja piti päästä testaamaan samalla vähän Mosaicin Stardusteja eli glitteriä, joka voidaan laittaa suoraan geelin tahmaan! Ei siis tarvitse sekoitella erikseen geeliin eikä tarvi pelätä, että kärjestä tulis hirmu paksu glitterin takia. 

Kynsi näytti pahalta! Se meni poikki ihan juuresta ja vieläpä syventyen toista reunaa kohti. Vapaata reunaa ei siis jäänyt jäljelle lainkaan. Haastava oli saada muotti sopimaan ja olihan tuo kynsi aavistuksen arka kun yhtäkkiä koko pituus lähtee. Muutoinhan ei siis iho mennyt rikki tai tullut verta, ihme kyllä.

Tässä sitten vielä kuvaa ennen ja jälkeen korjausoperaation. Ei hassumpaa jälkeä vasemmalla kädellä tehdyksi? :D Koen kehittyneeni, sillä edelliset tekeleet omissa kynsissä oli jotain ihan karmeaa!! Ei sillä etteikö kehitettävää olisi vieläkin ja tuollekin kynnelle pitäis näyttää rajusti vielä viilaa.Muodossa ois vielä parantamista. Stressipiste on vielä vähän pielessä ja kärki turhan paksu. Myöskin kun tuo alareuna meni niin syvältä tuolta poikki, niin kynsi lähtee ehkä vähän korkealta ja näkyy tuota omaa kynnen reunaa tuolta hieman. Ajattelin huomenna ottaa viilaa taas käteen ja parannella tuon kuntoon, kun täytyy ottaa geelivälineet joka tapauksessa esille. Mulla meni nimittäin laivasta Tallinnan puolelle astuttaessa toisesta kädestä poikki pikkusormen kynsi! Oikein hyvin sujuu taas kynsien kanssa. :D Taitaa tuo mantelin muoto luonnonkynsissä olla mulle vähän turhan hauras. Neliskanttisilla tämmöstä ei tapahdu! On kuitenkin omat kihlajaiset tulossa tuossa tasan kuukauden päästä, että ei malta vielä leikata. Hyvä syy harjoitella geelikynsiä. :) Tarkkasilmäiset on saattaneet sormuksen vilahtelua blogin puolella huomatakin.

Tämmösiä kuulumisia tällä kertaa.

4 kommenttia:

  1. en ois ite osannu ikinä tehä geelikynsiä, mutta siis jään seuraamaan innolla seuraavia tekstejä:)

    VastaaPoista
  2. kaunis hilelakkaus vipoissa kuvassa <3

    VastaaPoista
  3. Hiphei, mulla olis sulle haaste mun blogissa! :) http://tinynaildesign.blogspot.fi/2013/09/avomies-kynsibloggaajana-haaste.html

    VastaaPoista