19.10.2012

Kynsien teroitusta...

Mä aina kattellessani rakennekynsistä kuvia, ihastelen stileton mallisia kynsiä eli näitä pitkiä teräväkärkisiä kynsiä. Mä en kuitenkaan itselleni tahdo rakennekynsiä juuri nyt, sillä olen omat kynteni saanut pysymään tosi hyvänä nyt vihdoin ja viimein, joten en millään malta näihin rakennekynsiä enää tehdä, sillä rakennekynsiähän tehdessä oman kynnen pintaa viilataan ja vaikka sitä viilataankin vain ihan vähän, niin silti tuo tuppaa vaikuttaa omien kynsien kestävyyteen. Eilen mulle sitten välähti että miksipä mä en voisi omia kynsiäni viilata tuohon tyyliin ja ei muuta kuin tuumasta toimeen. Hieman mua jännittää meneekö nuo terävät kärjet helposti sitten poikki, mutta ainakaan vielä ei ole mitään vahinkoa tapahtunut. Toki eivät nämä ihan sitä terävintä sorttia ole, mutta vähän sinnepäin. Aluksi mua vähän epäilytti ku kattelin nakuja teräviä kynsiä ja ne näytti tosi hassulta, mutta sitten kun lakkasin kynnet niin ah oon ihan rakastunu!

Sitten kynsiin. Sonne oli ostanut Models ownilta Utopia nimisen lakan ja mä satuin sen sitten vilaukselta näkemään. Sitten Sonne oli tehnyt niistä lakkauksen ja olin ihan myyty tuohon lakkaan. Se oli vaan PAKKO SAADA! Onneksi Models ownilla alkoi -50% ale niin Utopia päätyi ostoskoriin. Näissä siis pohjalla Utopia ja kärkiin töpöttelin myöskin alennusmyynnistä kotiutettua Models ownin Champagne lakkaa. Päälle leimasin valkoisella konadin lakalla tuommoiset jännät kukka(?) kuviot. Tykkään näistä. Nää on kuitenkin jotenkin ihanan neutraalit mutta silti näissä on pientä säihkettä ja toki mua viehättää nyt myös tuo kynsien uusi malli.

Bundlemonsterin laatoista BM02
Minkäs malliset kynnet on teidän lempparit?

Terkuin Tike

8 kommenttia:

 1. Mun lempparit on ehdottomasti mantelit ja stiletot! Sun mantelin muoto on TODELLA kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Wannabe stiletot tosiaan, ei noista luonnonkynsistä meinaa saada ihan niin teräviä. Mutta on ne terävämmät ku mulla koskaan on ollu.

   Poista
 2. Nää on aivan ihanat! <3
  Mä tykkään ihan hirveesti tän mallisista kynsistä :)

  VastaaPoista
 3. Nämä on kerta kaikkiaan U-P-E-A-T! Itsellä tykkään eniten pyöreästä kärjestä, ne kestää itsellä parhaiten ja kynnet kasvaa siinä muodossa vahvoiksi. Jos ois uskallusta niin testaisin kyllä tälläistä luonnonkynsistilettoa!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavat :) itekki koitin kyseistä mallia omiin kynsiin viime talvena, oli kivat mutta oli vähän vänkyrät :D

  VastaaPoista
 5. mä tykkään suorakulmaisista, vähän kulmista pyöristetyistä.. eli mantelit ja stiletot ei oo mun juttu =)

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet ! (:

  http://time-for-dreaming.blogspot.fi/

  VastaaPoista