11.10.2012

Flormarin Duochromeja!

Kuten varmaan monet tiedättekin, niin Flormarilta on ilmestyny Seppälöihin myyntiin Duochrome-lakkoja hintaan 3,95e/kpl. Ite piti näitä muutamia kotiuttaa, mutta ihan kaikkia en ostanut vaan otin näitä, joissa pulloissa näkyi parhaiten tuo duochrome -efekti. Ajattelin, että näitä Flormareita ostamalla, mun ei tarvitse enää kotiuttaa China Glazen Bohemian kokoelmasta yhtäkään lakkaa, sillä monet näistä sävyistä on lähes suoria kopioita China Glazen sävyistä.

Esittelen tässä nyt sitten nuo ostamani lakat, joten mikäli et pidä swatch-postauksista niin voit suosista skipata tämän yli, tässä postauksessa et näe koristeluja. :) Käytin aitoa riikinkukon sulkaa kuvausrekvisiittana, sillä kaikki lakkojen sävyt löytyy myös tuosta sulasta. Mulla on ollu muutenkin joku riikinkukkoväritysvillitys menossa ja tää kokoelma sopii niin mulle! :D

Vasemmalta oikealle: DC01, DC06, DC03, DC02 ja DC05Vasemmalta oikealle: DC06, DC03, DC01, DC02 ja DC05Sitten pari kuvaa kynsillä yhdistettynä DC02 ja DC05. Näistä aluksi pelkäsin ku otin, että ovat turhan samanlaiset lakat, mutta eivät onneksi ole! Toinen on selkeästi ruskeampi sinivihreällä hohteella ja toinen päin vastoin sinivihreä ruskealla/kultaisella hohteella.Mitäs pidätte näistä uusista lakoista ja oletteko jo kotiuttaneet näistä jotain?

Terkuin Tike
9 kommenttia:

 1. Minulla on lakat 02, 04 ja 06. Olen muuten aika hyvä kotiuttamaan lakkoja parillisina numerosarjoina :D Ei ole eka kerta kun näin tapahtuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jätin sen punasen ostamatta ku aattelin, etten tarvi ku mulla on punasia kyllä enkä ite siitä pullosta löytäny juuri duochrome efektiä. :D Muutoin nätti punanen kyllä. Ja sininen oli niin lähellä Metallicsin sinistä että ois ollu turha ostos.

   Poista
  2. Joo, se on sellainen joulunpunainen :) Ja ei siitä kyllä mitään efektiä löydy, vaikka kuinka etsisi :D

   Poista
 2. Olen kotiuttanut kaksi lakkaa (3, 5), vielä se tummansininen jäi kummittelemaan sinne hyllylle... Sekin aikanaan pitäis ostaa! :-) Ihana rekvisiitta tuo sulka. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Joo se sininen on varmasti kaunis, mulla vaan löytyy sille kohtuu vastaava lakka, eikä siinä ihan hirveästi näkynyt mitään duochrome efektiä niin jäi hyllyyn. Sininen ei muutenkaa oo se eniten käytetty väri mun kynsillä. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia! Mä ostin kolme noista lakoista ja taidan laittaa saman tien myyntiin, olisi pitänyt uskoa että duochromet ei vaan ole mun juttu. En syttynyt niille China Glazen lakoillekaan:P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itelläkää ei tosiaan oo enää mitään tarvetta China Glazen Bohemian kokoelman ostamiselle. Nää on huomattavasti halvempia kokeiluun, eikä nää omastakaan mielestä niin ihmeellisiä ole, että suostuisin tuon enempää maksamaan.

   Poista
 4. ostin jokin aika sit ton vihreän

  VastaaPoista
 5. Minäkin ostin viisi, joissa näkyy duochrome parhaiten. Muuten samat lakat kuin sinulla, mutta 03:n tilalla minulla on 04. Kaupass tavoitin siinä jonkinlaisen efektin, mutta ei sitä nyt kotona kiekolle lakattuna näy. Nätti punainenhan se toki on.

  VastaaPoista