3.3.2012

Vielä vähän talvista!

Kevättää jo kovasti, mutta vielä ainakin yhdet talviset kynnet mahtuu mukaan. Vaikka en kyllä kamalasti talvea ajatellutkaan näitä tehdessäni, lähinnä tahdoin testata uusia lakkojani, jotka vain yksinkertaisesti jäivät käteen viime Seppälä-reissulla. Oon muutenkin yrittäny laajentaa tätä mun värimaailmaa joka tuntuu jumittavan punainen/pinkki/violetti akselilla ja nyt on tulossa Näytä kyntesi -kynsisalongin verkkokaupasta mm. vihreää, mitä ei mun kynsillä ole kovin useasti nähty, kuten ei myöskään sinistä varsinkaan tummana. Myös keltainen ja vihreä OPI:n lakka jäi käteen eräältä blogikirppikseltä, lisää näistä lakoista sitten kun saan ne käyttöön.


Tässä kuvassa siis nämä Seppälä-ostokset. Näiden lisäksi mukaan tarttui tuosta metallicista myös pinkki versio, mutta siitä lisää myöhemmin. Sekin on juuri päässyt koristamaan kynsiäni. Tässä siis Wild and Crazyn Ghost (ihana nimi) sekä Classics metallicin nro 13.

Sitten kynsiin. Nämä kynnet syntyivät niinkin yksinkertaisesti kuin kirkasta aluslakkaa alle, jonka päälle tuo sininen. Kuivumisen jälkeen vetäisin vapaalla kädellä vinokärjen käyttäen tuota Ghostia. Kynnet kaipasivat siinä vaiheessa vielä mielestäni jotain, mutta en tahtonut tuota kaunista sinistä ja glitteriä kuitenkaan täysin peittää joten leimasin konadin valkoisella kukkakuviot peukaloon ja nimettömään. Mitäs pidätte? Onko yksinkertaiset kynnet yleisesti ottaen kauniimpia kuin kynnet joissa on vähän kaikkea?

BM03
Seuraavaan kertaan T1k3

2 kommenttia:

  1. Itse olen kyllä enemmän runsaiden koristeluiden ystävä, mutta joskus kyllä yksinkertainenkin toimii hyvin! (: Ihanat kynnet, itsellä on tuo sama sininen metallilakka ja rakastan sitä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite kanssa ihastunut noihin Seppälän Metallics lakkoihin. :) Melkein sävy kun sävy niistä menee. Peittävyyski yllättävän hyvä lähes kaikissa. :) Muutama sävy oottaa vielä kaupassa noutajaa!

      Poista