27.2.2012

Glitterihmeitä.

Tuli tilattua jokunen aika sitten setti erivärisiä glitterhileitä ebaystä. 5 sävyä tuosta myin eteenpäin kun mun mielestä ne oli niin samoja keskenään, etten mä niitä tarvitse. Setti näyttää kokonaisuudessaan nyt tältä:


Äiti on taas päässyt olemaan koekaniinina ja oonkin tehnyt hänelle jo kahdet eri kynnet käyttäen setin glittereitä. Tässä ensimmäisenä tämmöset liukuväri tyyppisesti tehdyt violetit glitter kynnet. Alla Seppälästä ostettu Metallic violetti ja sitten kahta eri sävyistä violettia + strassi. Kuten glitterkynsissä aina, kimaltelu on livenä paljon parempi kuin kuvissa. Laitoin muutaman tommosen epätarkemmankin kuvan sekaan jos niistä välittyis vähän paremmin toi kimaltelu.

Sitten seuraavana toiset glitterkynnet äidille. Ette uskokaan, mutta näistä oli tarkoitus tulla punamustat.Kynsissä alla China Glazen upea Lubu Heels jossa on tummalla/mustalla pohjalla punaisia glitterhiukkasia. Tämän lakan ostin Meikkileikkejä blogin kirppikseltä jokunen aika sitten ja tämän lakan ympärille lähdin kehittelemään ideaa lakkauksesta. Ajatuksena OLI tehdä punainen glitterkärki ja leimata punaisella konadin lakalla bundlemonsterin laatasta ruusu. Kaikki vaan ei mennyt niin kuin piti vaan glitter muuttui tummalla alustalla VIHREÄKSI (??) ja toiseksi kun kokeilin leimata punaista ruusua tuolle tummalle pohjalle niin eihän se näkynyt juurikaan. Joten muutettiin hieman suunnitelmaa ja kynsille pääsi valkoinen köynnöskuvio vihreän glitterin kera. Ei se hassumpi ole näinkään, mutta ihan jotain muuta oli tarkoitus tehdä. Parissa kuvassa näkyykin tuo punainen glitterhile purkki, jota löytyy noista kärjistä vaikka ei uskoisikaan.

Mut eiks ookki aivan ihanaa kun on alkanu taas aurinko paistelemaan, päivä pitenee eikä oo ollenkaa enää niin synkkää? Kynsikuvatki alkaa onnistua paljon paremmin kun ottaa ne ulkona.

Seuraavaan kertaan
Terkuin T1k3

2 kommenttia:

  1. Näissä halpisglittereissä mitä itsekkin omistan on se hauska puoli, että aika monet niistä kimaltavat oikeasti vihreinä olivat sitten minkä värisiä tahansa :D Sen näkee jo purkistakin. Melko ärsyttävää kun tilaat jonkun 50 värikästä glitteriä ja sitten niistä tulee joku 40 kpl vihreitä. Plääh...

    VastaaPoista
  2. Noi ei onneksi ihan kaikki kimalla vihreää, mutta melkein väittäisin että kaikki nuo punaiset, oranssit ja keltaiset kyllä (ei pinkit onneksi). Noh täytyis kokeilla jonku vaalean pohjan päälle saako sittenkään aikaiseksi mitään punaiseen viittaavaakaan. :D

    VastaaPoista