12.7.2016

Auringonlaskun ruusut


Ostinpa kerran lakan. Se lakka oli upea neon oranssi Wild & Mildin Neon Carrot. Lakka on upea ja häikäisevän kirkas. Se on värinä sellainen, ettei sitä saa taltioitua täydellisessä kirkkaudessaan kuviin, mutta koostumus on mahtava ja peittävyyden kynsiin sain kahdella helpolla kerroksella. Lakassa on hentoinen kultainen shimmer, joka ei ikävä kyllä kynnellä välity yhtä voimakkaasti, jos laisinkaan. Tämä on ihan täydellinen kesälakka! Viihdyin yksivärisissä oransseissa jonkin aikaa, mutta sitten tuli hinku tehdä auringonlaskumainen liukuväri kynnelle. Liukuvärissä on kynsinauhan puolella pinkki Wild & Mildin Hey Macarena ja kärjessä vaalea keltainen China Glazen Lemon Fizz.

Leimauksessa alunperin oli tarkoitus käyttää alkuperäisen inspiraation mukaan palmuja mustalla, mutta eihän mulla ollut moista leimaa ja tosiassa en tiedä miksi olisin palmuja kynsille edes halunnut. Mulla ei ollut siis inpiraation lähteenä mitään tiettyä kuvaa, koska näitä auringonlasku + palmut kynsiä on tehnyt todella moni. Mä nyt kuitenkin poikkesin alkuperäisestä ideasta ja päädyin leimaamaan Essencen mustalla ruusuja Born Pretty Storelta ostamastani laatasta BP73

Alemmassa kuvassa värit toistuvat paremmin ja näkyy tuo kynnen juureen laittamani pinkki lakkakin paremmin. Nämä kynnet oli kyllä täyttä rakkautta. Tykkäsin ihan hulluna.


6 kommenttia: