23.3.2015

Nyt tulee NailDate!


Eilen teille tästä jo hieman vihjaisinkin ja nyt saan julkistaa tämän ihan kokonaan. Eli mähän opiskelen tällä hetkellä kulttuurituottajaksi Seinäjoen Ammattikorkeakoulusta ja ollaan sielä nelihenkisen porukan voimin toteuttamassa meidän opiskeluihin kuuluvaa tuotantoa, joka kulkee nimellä NailDate. Pääsenkin siis mukavasti yhdistämään koulun ja harrastuksen, miten siistiä!?

NailDatessa kynsi- ja kauneusbloggaajat ympäri Suomen pääsevät tapaamaan toisiaan osallistuen samalla jos jonkinlaiseen ohjelmaan, mitä olemme teidän pään menoksi kehittäneet. ;) Tarkemmasta ohjelmasisällöstä tulee infoa myöhemmin lähempänä tapahtumaa NailDaten omille Facebook-sivuille. Samoin myös tarkemmat ilmoittautumisohjeet tulevat ensimmäisenä sinne, joten menkäähän ihmeessä tykkäämään sivustosta, niin kuulette niistä heti ensimmäisten joukossa. Paikkoja tapahtumaan on kuitenkin rajoitettu määrä! KLIK

NailDate järjestetään Seinäjoen Ammattikorkeakoulun hulppeissa tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Tänne on siis helppo löytää kauempaakin ja juna-asemakin on lähes vieressä. Merkatkaahan siis jo tuo päivämäärä kalenteriin ja olkaa valppaina, jotta ehditte varaamaan paikkanne ajoissa! Tätä ette halua missata. ;)3 kommenttia:

  1. Ompa hienoa, että tää on myös kouluprojekti! Mö toivon todella, että pääsisin mukaan, vaikka matkaa tulla on kyllä paljon. Mutta oon jo niin pitkään halunnut päästä tapaamaan harrastajia ympäri maata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa tulla mukaan! :) Sijaintina Seinäjoki on aika keskellä, joten on potentiaalia, että harrastajia tulisi laajemmaltakin alueelta.

      Poista