1.11.2013

Kihlajaiskynnet

Kihlajaisia vietettiin 19.10, kihloihin me mentiin jo 13.8.13. Monista syistä johtuen kihlajaisia vietettiin vähän viiveellä. Mä en ostanut kihlajaisia varten uutta mekkoa vaan käytin aiemmin kesällä hankittua pallomekkoa. Somistin mekon tällä kertaa punaisella ja myös mun hiukset värjäsin punamustaksi ennen pirskeitä. :)

Tottakai juhlia varten kynnet piti tehdä viimeisen päälle ja ennen juhlia olinki päätynyt tekemään kynnet kokonaan geelillä kun kyllästyin jatkuvaan katkeiluun ja halusin ne vielä juhlissa pitää superpitkänä. Idean geelikynsiin löysin Pinterestistä ja inspiraation kohteena toimi siis Lana Del Rayn punakärkiset terävät kynnet. Muokkasin tuota kärkeä vielä sen verran että ne muodostaa vähän semmoset teräväkärkiset sydämet. Toki sydänkärkisiäkin kynsiä Pinterestistä löytyy pilvin pimein, mutta tuosta kuvasta mun idea lähti. Olin otettu kun valokuvaaja kehaisi mun kynsiä! :)Kuvat kynsistä on n. viikko kihlajaisten jälkeen otettu ja n. 1,5vkoa teosta. Kuviin sipaisin kirkasta lakkaa sillä kasvurajaa löytyy jo jonkin verran ja ainakin itseä se häiritsi. Kynsiltä löytyy Cesarssin Camoflage sekä Millenium geeliä. Sydämet tein Mosaicin punaisella Stardusteilla. Oon ihan rakastunut noihin Stardusteihin sillä ne on niiiin helpot! Top coatti kynsillä on myöskin cesarsin.


Kynnet ei tietenkään vieläkään oo ihan täydelliset, mutta kyllä mun on todettava, että parhaimmat tähän mennessä, jotka oon tehnyt. Muotonsa puolesta siis. Tykkäilen kovasti teräväkärkisistä manteleista. Nyt kuitenkin toissapäivänä otin ja poikkasin kaikki kynnet ja ne on taas lyhkäset taltat. Vielä pitäis suht paljon viilata geeliä pois, sillä aika möhköt nää mun silmään on. Helpompi taas tehdä koulussa töitä kun kynnet on lyhyemmät. Alkoi nuo olla jo niin pitkät että saha osu millon mihinkin kynteen. :D


Loppuun vielä yks kuva kun testasin pikaisesti peukaloon Opin uuden karheaa valkokultalakkaa. IHANA! Saas nähdä ehtiikö tässä vielä tekemään jonkin sortin kynnet Pyhäinpäiväksi. Ainakin se virallinen eli jenkkilän Halloween päivä ehti mennä, mutta kyllä sitä muuten paitsi kynsien osalta tunnelmoitiin.

Hyvää Halloweenia!

6 kommenttia:

 1. Oooi, aivan kuin joitain hääkuvia :)
  Ja täydelliset kynnet, syrämmen mallisetkin vielä :)

  VastaaPoista
 2. Teidän kuvat on upeita! <3 Ja kynnet on makeet. Aivan ammattimaista jälkeä. :)

  VastaaPoista
 3. En tykkää manteleista, en punaisesta, harvemmin raksuista ylipäätänsäkään enää. Mutta mitäs, ihastuin näihin kynsiin ihan 100-0 samantien kun kuvat näin ! :D Ihanat<3

  VastaaPoista
 4. Ihanat sydämet! <3
  Ja onnea kihlautumisen johdosta!

  VastaaPoista
 5. Voih, onnea vielä! Ihania kuvia ja ihana tyyli sulla kynsiä myöten! <3

  VastaaPoista
 6. Onnea kihlautuneille! :)
  Sinut on myös nyt haastettu! :)
  http://keittiorakkautta.blogspot.fi/2013/11/ihkaensimmainen-blogihaasteeni.html

  Erya @ Keittiörakkautta :)

  VastaaPoista