21.4.2012

Muutamat lakkaukset ja arvontapohdintaa.

Kävin kultasepänalan ammattilaismessuilla ja siellä joku myi kynsilakkaa (???). Mitä huijausta, enhän mä voinut sen tiskin ohi kävellä ostamatta 3 ihanaa nubarin lakkaa. :D Tässä esittelyssä Nubarin pinkki ja nubarin tommonen glitterlakka. Pinkki peitti älyttömän hyvin jo ensimmäisellä kerroksella ja kuivuikin oikeastaan samantien. Glitterlakka oli ihan ok, mitä nyt isoja hileitä sai vähän metsästää että osui kynnelle edes muutama. Myös tuo glitterlakka kuivui hyvin ja sitä on näissä kynsissä 2 kerrosta. Vähän ehti lakkaus kulua koulupäivän aikana etusormen kärjestä mutta yllättävän vähän kuitenkin! Yleensä kun tulen koulusta niin kaikki lakkaukset repsottaa ja pahasti. :D Lisäksi laitoin toki pintaan vielä cesarsin pikakuivattavaa kun halusin sitä kokeilla kun sekin juuri saapui. Tuoksu oli tosi jännä ja erilainen mitä noissa yleensä on ollut ja kuivatti kieltämättä tosi hyvin! Eikä ole leimauksiakaan levittänyt!


Seuraavaksi vähän sinistä. Kävin seppälässä pyörähtämässä ja sieltä tarttui 2 sinistä mattalakkaa mukaan. Näissä oli semmonen tosi jännä metallinen hohde. Tosin kuivatin näissäkin koko komeuden Cesarsin pikakuivattavalla niin lopputulos on kiiltävä. Hankintalistalle täytyy laittaa mattalakka. :)


Pohdin tässä myös kun kohta tulee 100 postausta täyteen että järjestäisin jonkin pienehkön arvonnan lukijoilleni. Saako tämä pohdinta kannatusta? :)

Hei liittykäähän myös facebookissa olevaan kynsikoristelut ryhmään missä voi jakaa keskenään vinkkejä kaikkeen kynsikoristeluihin liittyen sekä luoda oman kuvakansion ja esitellä sielä myös kynsiä! Keskustelu on jo aika vilkasta ja kuviakin on tullut jo jonkin verran mutta sekaan mahtuu ehdottomasti lisääkin ihmisiä! Linkki tulee tässä: https://www.facebook.com/groups/120792204711787/

Terkuin T1k3 :)

4 kommenttia:

 1. Aikamoinen källi kyllä myydä kultaseppämessuilla kynsilakkaa, just tommoset Tiket jää kuin kala verkkoon ;D ihanat kynnet, kuten aina :)

  VastaaPoista
 2. paljonko noi nubarit makso siel? Ja sitte mitkä sävyt noi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Firma joka noita Nubarin lakkoja tuolla Kultasepänalan ammattimessuilla myi oli http://www.meikkitorppa.fi/ Lakoista maksoin 7,5e/kpl. Sävyt jotka ostin oli Wildlife, Hollywood Pink ja Silver Spark. Esittelijä mulle kertoi tosin että heillä ei oo myynnissä nettikaupassa noita isoja pulloja laisinkaan vain pienempiä ja pienemmistä ei ilmeisesti löydy kaikkia näitä isojen pullojen sävyjä.

   Poista