10.10.2011

Muutamat kynnet :)

Toissa viikonloppuna tuli käytyä kaverin luona kahvilla ja samalla lakattiin perheen naisten kynnet ihan vain huvin vuoksi. :D Unohdin tietysti piru vie oman kamerani kotiin vaikka oli tarkoitus se mukaan ottaa, mutta onneksi heilläkin oli digikamera niin ei ihan jäänyt ikuistamatta nämäkään kynnet.

Ensimmäisenä tein Marjon (pinkit) ja Maijan (siniset) kynnet. Oli kätevää tehdä kahdet kynnet samaan aikaan. Toiset kuivuivat niin toisia sitten tein. 

Sinisissä kynsissä käytettiin Models Ownin Peacock Green lakkaa kärjissä ja pohjalla Pearly Queen. Koristeltiin BM laatalla ja leimauksessa konadin valkoinen lakka. Vinorajaa koristamaan sinisiä hileitä.

Konad M36

Pinkeissä kynsissä myös vinomanikyyri Models ownin kahdella lakalla muistelisin että käytin Magenta Pearlia sekä Tickled Pinkiä. Leimattiin myös kuviot näihin mustalla konadin lakalla ja pientä glitteriä muutamista pienistä paljeteista.

Konad M2
Viimeisenä tehtiin perheen äidille pikaleimaukset. Hänellä oli omat lakat alla, mutta hieman kuluneet. Vedettiin päälle Magenta Pearlia kun se oli lähimpänä alla olevan lakan sävyä. Päälle Eila sai valita haluamansa leiman ja leimattiin konadin valkoisella.


M36Kommentit on ihania ja aina tervetulleita. <3

Terkuin T1k3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti