6.9.2011

Pinkkiä glitteriä

Heipparallaa.

Tuli tehtyä tuossa viime viikonlopuksi kynnet geelillä. Kokeilin tällä kertaa tehdä ilman tippejä muottien avulla. Ainakin omat kynnet pysyy paljon paremmassa kunnossa. Mulla kun on semmoinen ongelma, ettei mun kynsissä geelit vaan yksinkertaisesti pysy. Ne napsuu nätisti irti, ei tarvitse edes kiskoa! Pysyy  n. 3 päivää ja sen jälkeen alkaa näkyä ilmaa reunoilla ja siitä tietääkin sitten, että kohta lähtevät irti. Kokeilin näitä huoltaakin, mutta ei auta, mitä enemmän hion, sen enemmän kynnet ilmaantuu ja lopulta ne sitten putoaa pois. Vaikka mielestäni teen kaiken ihan oikein ja käytän tarvittavia aineita. Toki monessa kynnessä edelleen ongelmana se, että geeli menee liian lähelle kynsinauhoja / jopa niiden päälle. Tämmöisessä kynsissä ilmaantuvat entistä nopeammin. Mutta tätä ilmaantumista tapahtuu myös kynsissä, joissa geeli pysyy pelkästään kynnellä. Olen kokeillut nyt eri pituuksiakin. Ihan lyhyet kynnet pysyy kyllä, mutta eipä ne myöskään näytä miltään... Vähänkin pidemmät niin naps vain!

Onko muilla samoja ongelmia?

Ajattelinkin tästä eteenpäin kasvattaa taas omat tilalle ja ainoastaan geelata kynsilakan päälle sitten kiiltävän kerroksen jos jotain. Mutta tässä kuitenkin kuvia noista viimeksi tekemistäni kynsistä.


Kärkiin laitoin siis pinkkiä glitteriä. Muuten käytössä kirkas geeli. Topcoatia laittaessa glitterit levis ihan holtittomasti joten yritin levittää niitä sitten vielä enemmän, että näyttäis siltä että ois tarkoituksella levitetty. Pitääkin ens kerralla lisätä glitteriä pieneen määrään geeliä ja levittää se niin välttyy tuoltakin ongelmalta.

Terkuin T1k3

1 kommentti:

  1. Mitä geeliä käytät? Vika saattaa olla siinä jos ei geeli pysy kiinni?

    VastaaPoista