31.5.2011

Kiinnostaako vaihdella kynsitarvikkeita?

Mielessä on pyörinyt viime aikoina ajatus jos hankkisin itselleni toisesta kynsibloggaajasta / useammasta kaverin, jonka kanssa postin välityksellä läheteltäisiin pieniä tarvikepaketteja puolin ja toisin. Ihan pienellä summalla (1-2e per paketti + postikulut / tai ihan niin kuin sovitaan.) Määrä voisi olla esim kerran kuukaudessa (Postitus esim aina 1. päivä tai seuraava mahdollinen arkipäivä). Niin kauan kuin halua ja ideoita erilaisia pikkupaketteja varten löytyy. Myös pieni ryhmä (3-4 ihmistä) olisi mahdollinen. Eli aina lähettäjä ja vastaanottaja vaihtuisi ryhmän sisällä jollain tavoin (, jota en ole ihan miettinyt vielä loppuun asti. Olisiko muilla kiinnostusta tällaiseen? Voisi olla mielenkiintoinen ja sais ainakin yllätyksiä. :)

Ottakaahan muhun yhteyttä mikäli kiinnostuitte. Vaikka kommenttiboxiin tai suoraan sähköpostiin tiketzu88 @ hotmail.com (poista välit). Pidän kuitenkin itselläni oikeuden valita vaihtoon osallistuvat ihmiset, mikäli halukkaita on enemmän kuin tähän tällä erää mahtuu.

2 kommenttia:

  1. ihan hyvä idea! Näin opiskelija budjetilla ei oo kamalasti vara uusiin lakkoihin saatikka muihin tarvikkeisiin, niin tulisi varmasti halvemmaksikin! :)

    VastaaPoista
  2. Jep! Kieltämättä! Ja ainahan on mahdollisuus sopia aina ennalta millä summalla pakettiin lähdetään liikkeelle. Eli tilanteen mukaan sitä on mahdollisuus vaihdella. Ja itsellä kun on jonkin verran valmiiksi jo hankittuna kaikenlaista niin niistä sitten tietysti oman tunnon mukaan kasata euromäärältä sopivaa pakettia. Kumpi mahtaa ihmisiä kiinnostaa enemmän. Ryhmä vai pareittain?

    VastaaPoista