2.1.2011

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Tässä siis lupaamani Uuden Vuoden kynnet. Ylhäällä on äitini kynnet joissa käytetty muistaakseni jotain La Femmen valkoista lakkaa sekä kärjissä Lumenen Ikuinen huuma nimistä lakkaa. Lakkaukset koristeltu pyöreillä hileillä ja yrittää esittää niin ku ois raketti räjähtäny kynteen. :D

Alla omat kynteni. Pohjana Wild and crazyn Ticklish Toes lakkaa joka valitettavasti kerran unohtui auki ja siitä syystä oli paksuuntunut jonkin verran eikä meinannut millään kuivaa. Lopputulos ei ollut siis kovin kaunis sillä lakka kupli ihan kiitettävästi, mutta en jaksanut sitä ruveta uusimaan. Kärjissä juuri ostamani Lumenen Rakkauden kieli ja lisänä myös hileitä.

Lumenen lakkoja on kertynyt aika paljon ku niitä on ollu tarjouksessa Tokmannilla 2,50€ / kpl mikä oli musta ihan kohtuu hinta. Täyttä hintaa en Lumenesta kyllä maksaisi sillä purkki on omaan käyttööni aivan liian pieni. :D Kävin kyllä katsomassa Seppälässä josko siellä olis ollut tuota Wild and crazyn lakkaa mitä yllä käytin, mutta valitettavasti ei ollut. Mukaan tarttui kuitenkin Wild and crazyn muita lakkoja: Anchorage ja Carissa. Kamala hinku heti lakata uusilla lakoilla. Onneksi tää nykyinen lakkaus on niin huono, että voi hyvällä omalla tunnolla kokeilla toista lakoista vaikka heti!

-T1k3-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti