27.11.2013

Luminen tähtitaivas

Meillä täällä Vammalassa oli hetken lunta. Nimenomaan oli, tänään on ollut lähinnä kamala kurakeli ja märkää märkää märkää. En oikein tykkää. Se pikku pakkanen oli vähän parempi, vaikka vihaan syksyä ja talvea yli kaiken oli se millainen tahansa. Vihatuin asia talvella on auton ravaaminen lyhyenä ihmisenä ja se, että ei riitä, että auton lasit on jäässä ulkoa, kun ne on jäässä myös sisältä. Ehkä mä en edes alota paasausta tästä, taisi tulla selväksi... Vihaan vihaan vihaan!

Mä yks ilta selailin huvikseni erilaisia lakkoja ja täyttelin mm. Nailsuppliesilla ostoskoria ja suunnittelin mahdollista seuraavaa tilausta, sitten joskus kun on rahaa. Täytteleekö muut huvikseen ostoskoreja nettikaupoissa? Törmäsin kuitenkin siinä selaillessani Orlyn Peaceful Opposition nimiseen lakkaan. Kuvahakuun kyseisestä lakasta pääset tästä. Mä siinä hetkin mietin, että tarttiskohan mun tuo lakka ostaa. Hoksasin sitten kuitenkin, että pääsen lähes samaan lopputulokseen lakoilla, joita mä omistan jo ennestään. Voileipiä siis pitkästä aikaa! Orlyn lakassa tosin oli mukana myös neliöglitterin lisäksi hexglitteriä, mut mä koin sen lähinnä typerän näköiseksi tuolla seassa, joten mun voileivät on ilman sitä.



Koko homman aloitin siis lakkaamalla pari kerrosta Opin Don't Touch My Tutu! -lakkaa. Tutun päälle töpöttelin sienellä Flormarin neliöglitteriä. Oon kokenut glitterit töpötellessä paljon paremmaksi, sillä sillon näkee miten paljon glitteriä on menossa kynnelle, eikä se kirkas lakka siinä tuo hirveästi lakkaukseen paksuutta, toisin kuin siveltimellä levittäessä. Glitterin päälle laitoin taas kerroksen Tutua ja sitten jälleen glitteriä. Loppuun vielä Tutua ja pikakuivattavaa lakkaa, jotta sain sinne vähän semmosta fiilistä, että glitterit ois monessa tasossa. Kerroksia tuli siis aika monta, mutta täytyy muistaa, että kun glitterin töpöttelee niin se ei juurikaan kasvata lakkakerroksen määrää, sillä se töpöttelysieni imee lähes kaiken kirkkaan lakan, vain glitterit jää kynnen pintaan. Suosittelen!



Nää oli ihan nätit ilman koristelujakin, mutta innostuin leimaamaan. Kynsille pääsi siis tähtiä, vaikka alkuperänen ajatus oli lumihiutaleet. Jotenkin silmä vaan kuitenkin osu noihin tähtiin ja niitä laittelin. Ehkä parempikin niin, eivät huuda joulua nämä kynnet kuitenkaan. Leimat on Mimaxin Apipila 01 laatasta. Yksittäisiin tähtiin levitin dotting toolilla hopeista Nufun lakkaa.



Pitkästä aikaa saatte oikein kuvan käytetyistä lakoista, listaan vielä tuonne alle kaikki käytetyt jutut.


Vasemmalta oikealle: Nfu Oh NFU GS06, OPI Don't Touch My Tutu!, Flormar GL01, Konadin musta leimauslakka.


Näissä kynsissä käytetty:

  • Opi Don't Touch My Tutu! (voileipä)
  • Flormar GL01 (voileipä)
  • Pala sientä (glitterin töpöttelyyn)
  • Nfu Oh NFU GS06 (tähtien keskustat)
  • Dotting tool (levittämiseen)
  • Apipila 01 by Mimax -leimauslaatta
  • Konadin musta leimauslakka
  • Cesarsin pikakuivattava



2 kommenttia: