3.7.2014

Sorbettilakkoja

Monissa blogeissa onkin nyt näkynyt paljon näitä Seppälän Sorbettilakkoja. Mä en oo hirveesti hinkunu Seppälän lakkojen perään, sillä oon saanu jonkin sortin traumoja niistä pienistä Nails pulloista. Päädyin kuitenkin tänään Seppälään näitä hiplailemaan ja pitihän nuo neljä kotiuttaa. Pahaa sanaa en ole näistä kuullut, joten uskalsin!

Vasemmalta oikealle: Blueberry sorbet, Heavenly sorbet, Strawberry sorbet ja Vanilla sorbet.
Lakkoja on swatch tikuissa kolme kerrosta, enkä laittanut päällyslakkaa. Päällyslakan kanssa tuo aavistuksen röpelöinen pinta tasoittuu vallan kauniisti! Suosikkia näistä en osaa kyllä itse valita, mutta onneksi ei välttämättä tarvitsekaan.

Vasemmalta oikealle: Blueberry sorbet, Heavenly sorbet, Strawberry sorbet ja Vanilla sorbet.

En osannut päättää millä näistä ensimmäisenä lakkaisin, joten lakkasin niillä kaikilla! En halunnut sitä yksinkertaisinta vaihtoehtoa, että joka kynsi vaan eri väreillä. Päädyinpä siis laittamaan kahta väriä yhteen kynteen ja jakamaan kynnen pitkittäin.


Mä ensin yritin käyttää vinyylejä näissä apuna, että oisin saanut täysin suorasti rajattua, mutta siinä olis mennyt ikuisuus odotellessa, että kerrokset kuivaa ja teippiä voi siirtää toiselle puolelle yms. Tein puolikkaat siis ihan vain vapaalla kädellä sutien. Näissä oli hyvinkin leveät siveltimet (jotka vieläpä harotti vähän joka suuntaan) joten puolikkaalle kynnelle lakkaaminen oli hankalaa ja lakkaa olikin ikävä kyllä pitkin kynsinauhoja. Heikoimmin peittäviä näistä oli valkoinen ja pinkki, mutta niissäkin 3 kerrosta pelkän aluslakan päällä riitti vallan hyvin. Muita värejä tais olla vähän levityksestä riippuen 2-3 kerrosta.


Mä olin jo heti mielessäni päättänyt, että rajaan värit toisistaan niiteillä. Kun olin saanut pohjat lakattua, niin kurkin vähän noissa lakoissa olevia glittereitä ja niiden värejä. Useimmissa näistä oli oransseja glittereitä joten päädyin käyttämään myös oransseja niittejä. Niitit kiinnitin ihan vain päällyslakkaan ja pikakuivattavaa pari kerrosta päälle. Niittien asettelussa käytin apuna dotting toolia.


Miltäs näyttää? :D Tuliko ihan liian överit?

26 kommenttia:

  1. Hauskat, ei yhtaan overit! : )

    VastaaPoista
  2. Alkuun näytti övereiltä, mutta toisella katselukerralla nää näyttikin tosi kivalta :D Ihanan suorassa noi niitit! Kadehdin suuresti hermoja, jotka kestävät asetella sististi tuollaisen määrän niittejä kynsille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eihän ne niitit tosiasiassa ku tarkkaan kattoo ni ihan suorassa olekaan. :D Suoremmassakin olis voinut olla!

      Poista
  3. Hienot kynnet, ei överit. :) Tuo vanilla sorbet on kyllä ihana. <3

    VastaaPoista
  4. Nää on kyllä aikas kivan näköisiä lakkoja... Eikä ole yhtään liian överit kynnet :)

    VastaaPoista
  5. Noi on kyllä ihania lakkoja. Mä sattumalta osuin niiden liikkeeseen tulopäivänä paikalle ja kotiutin valkoisen ja vaaleenpunaisen vaikean valinnan jälkeen. Harmitti samantien kun en muka raskinu kerralla kaikkia ostaa. Löytin sitte täysin vastaavia useammassa värisävyssä kirpparilta, Yes Love oli merkki ja puolet halvempi. Vähän epäilytti ostaa mut ihan yhtä hyviä on ku noi Seppälänki. Kotiutin sitte kaikki ja olen niiiiiin ihastunut! Sävyjä noilla oli 6 ja sitte 6 hieman eri värisillä glittereillä.
    Hienot lakkaukset, ei yhtään överit. Hyvä vinkki yhdistää kaikki ku ei osaa päättää millä lakkais.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mä en ite henk. koht. oo ihan hirveän hyvää palautetta kuullut Yes Loven lakoista, joten enpä ole itse niitä uskaltanut ostaa. Tosin mulla on niin paljon lakkoja, etten mä kaikkea voi millään tarvitakaan.

      Poista
  6. Just eilen näitä pitkään pyörittelin, mutta vielä jäivät kauppaan. Näitten jälkeen on ehkä pakko käyä hakemassa :D ja oikein ihanan kesäiset kynnet (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kannattaa kyllä vielä kun niitä saa niin ei jää sitten vaivaamaan ainakaan! :)

      Poista
  7. Söpöt tuli, ei överit - tulee mieleen jotkin kuppikakut tai macaronit :P

    VastaaPoista
  8. Kivat :) Hyvin näytävät tasoittuvan päällyslakalla, kun nuissa ilman päällyslakkaa olevista en yhtään tykkää, mutta kynsillä sitten näyttävät oikein hyviltä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Tasoittuvat kyllä erinomaisen hyvin, yhtään ei jäänyt törröttäviä glittereitäkään ja lopputulos oli semmonen kermainen. En kieltämättä olisi itsekään ostanut, jos olisin nähnyt vain Seppälässä olevat swatch-lakkaukset, joissa ei päällyslakkaa ollut. :D Onneksi olin kuitenkin nähnyt näitä blogeissa.

      Poista
  9. Nää on just kivat! Ei ollenkaa överit! :) Noista ei kyllä oikeesti pysty valita lempparia! :D

    VastaaPoista
  10. Kivat! Tuo vanilja näyttää ekstrahyvältä, täytynee piipahtaa Seppälään. Kiitos vinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Suosittelen kyllä piipahtamaan ennen kuin loppuvat. :)

      Poista
  11. Tosi kiva postaus! Mäkin eksyin Seppälän lakkaosastolle ja mukaan lähti kolme sorbettia, sininen sai jäädä vielä hyllyyn :) Tykkään noista kynsistä ja oranssit niitit on pirtsakat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti! Oranssit niitit sopi noihin kyllä yllättävän hyvin! :)

      Poista
  12. Muakin kiinnostais nää lakat, koska onhan ne supersöpöjä, mutta oon epäluulonen just sen takia, kun ne on Seppälän lakkoja. :D Ei mitenkään parhaimpia kokemuksia niiden lakoista oo.

    Ei oo yhtään överit kynnet, tosi kivat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mäkin olin hyvin skeptinen noiden Seppälän lakkojen suhteen ja en varmasti oisi ostanutkaan, ellei niitä olisi blogosfäärissä hehkutettu. Näissä oli kyllä hintalaatusuhde kohdillaan! En tosin aio jatkossakaan näitä kartuttaa ilman suuria kehuja. :D

      Poista
  13. On kyllä ihanat kynnet :)
    Mie sorruin tuohon valkoiseen sorbettiin :P

    VastaaPoista