22.1.2014

Adeninapostia!

Saatiin Adeninalta tällä kertaa 10 euron alekoodi heidän verkkokauppaansa. Ylläripylläri ylitin tuon 10 euroa reippaasti. :D Punnitsin aika kauan mitä mä tahtoisin sillä hankkia ja mä päädyin lopulta kartuttamaan A Englandejani ja lisäksi parit siirtokuvat, joita viimeksi kun tilailin niin ei ollut saatavilla sillä hetkellä. :) A Englandeista väreiksi valikoitui Dragon ja Avalon. Dragonin hankin Saint Georgelle kaveriksi sillä ne vain kuuluu yhteen. Kattokaapa vaikka täältä. Toki ko. linkissä on lisäksi vielä Princess Sabra, joka multa vielä ainakin puuttuu.




Tässä kuva tilaamistani siirtokuvista. Meinasin jo nyt yhdistää noita violetteja siirtokuvia tuon violetin Avalonin kanssa, mutta sit mä aattelin, ettei ne välttämättä hirveän hyvin siitä näy ja menis vaan upeat siirtokuvat hukkaan.



Päädyin sitten tekemään ekaa kertaa tämmöset puolikuukynnet. Idean ryöstin Sonnelasta. :D Kynsissä siis A Englandin Avalon ja rajalle asettelin Opin I Snow You Love Me:n glittereitä. Opi on myös suht tuore tulokas kokoelmassani ja pääsi nyt viimein kynsille sekin. Ihmettelin ihan itsekin miksi en ole puolikuita aiemmin tehnyt. Nätithän nekin on. :)



Tulipa myös taas todettua, että kynsilakkoja taitaa olla vähän liikaakin, kun suht saman värisiä lakkoja alkaa olla useampia. :D Tämä Avalon nimittäin on kuitenkin suht lähellä Opin Purple With A Purposea sekä Color Clubin Segret Agentia. :D Segret Agentin oon iteltäni jo kertaalleen myynyt johtuen siitä, että on Opin kanssa niin lähellä toisiaan, etten mä vaan tarvi molempia. Nyt sain Segret Agentin jälleen Color Clubin lakkasetin mukana. :D Täytyy se varmaan taas myydä, sillä vaan näkyy olevan tapana palata aina mun luo! Pitänee kuitenkin ennen myyntiä tehdä jonkin sortin vertailupostaus näistä kaikista. Toivottavasti swatchaustikut saapuvat nopeasti, kun pääsivät taas loppumaan!


4 kommenttia: