29.1.2013

Yksisarvisen pissaa ja Ebayta

Mira diilaili mulle Vaasan suunnalta ihka oman Max Factoryn Fantasy Firen jokunen aika sitten, sillä en itse onnistunut törmäämään tähän lakkaan kertaakaan. Tätä on hehkutettu blogeissa ja facebookissa aivan älyttömästi, joten olihan munkin pakko tämä saada nähdäkseni mitä hehkuttamisen arvoista tässä on. Mun on pakko todeta, ettei tässä mitään niin ihmeellistä ole, että maksaisin tuommoisesta pikkusesta pullosta huikeat 6euroa. Sävy on toki kaunis, en sitä kiellä, mutta ei omaan makuuni leijumisen arvoinen. Miinusta lakka saa myös siitä, ettei se yksistään peitä, vaan alle täytyy löytyä jotain peittävämpää. Kuvaaminen oli myös jostain syystä haastavaa. Ei oikein järkeviä kuvia tullut valon loppuessa jälleen kesken ja käsien täristessä nälkää, kovin montaa tarkkaa otosta en saanut, mutta näillä mennään!





Näissä kynsissä käytin:

  • Golden Rose Matte 10 (alla 2 kerrosta)
  • Max Factor Fantasy Fire (2 kerrosta)
  • Art Club Nail Art Liner Black Hologram (raita nimettömässä)
  • Art Club Nail Art Liner Purple Crush (raita nimettömässä)


Tässä vielä kuvaa uutukaisista Art Clubin Nail Art lakoista, jotka kolahtivat postilaatikkoon eilen. Nämä tilasin Ebayn kautta. Ennestään multa löytyy tämmönen kultanen ja oon siihen ihan rakastunut, joten lisää piti tietysti saada. Vasemmalta oikealle: Plush silver glitter, Turqueis, Black hologram sekä Purple crush.


7 kommenttia:

  1. Minäkin tuon lakan ostin kun sitä niin hehkutettiin, mutta jäi vaan käytön jälkeen njääh olo lakasta :)

    VastaaPoista
  2. Itselläni ei ole tuota lakkaa, enkä myöskaan aio hankkia :)

    VastaaPoista
  3. Mä hankin tän samaisen lakan samaisen hypetyksen takia, ja oon aivan samoilla linjoilla ku sä.. Oon tätä kynsille testannu ja postauski on pitänyt tehdä mutten oo saanut aikaseksi.. :D

    Mulla on myös noita linereitä, kultainen ja hopeinen, kultainen on luirua ja hopeinen tönkköä.. missähän vika -_- mutta noi sun tilaamat näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun omista jopa se vanhempi kultainen on edelleen hyvässä kunnossa, vaikka voitin sen arvonnasta viime kesänä. :D Noista oon ehtiny testata tosiaan lilaa ja mustaa ja ne on ainakin ihan ok.

      Poista
  4. Voisitkohan jossain välissä tehdä noista Art Club linereista jonkun swatch/esittelypostauksen? :) Mulla on tasan yks koristelulakka ja sen sivellin ainakin on liian lötkö mihinkään smootheihin viivoihin + ei välttämättä oo maailman pigmenttisin koristelulakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, varmaankin myös näistä tulee jotain esittelypostausta jossain vaiheessa. :)

      Poista